Nytt namn på min blogg?

20120720_212148

Nu har jag haft min blogg i en månad! Jätteskoj! Men jag funderar redan på att byta namn på den. ”En blomma i landet” känns lite missvisande, som om jag vore trädgårdsmästare tänker jag. Blir ju mest min vardag ur en mammas perspektiv som jag skriver om. Och ibland ett recept.

Men det är svårt att hitta ett bra namn. Jag vill ha nåt enkelt som är lätt att komma ihåg och som känns ”jag”. Jag har några förslag – rösta! (Sno det helst inte för att starta en egen blogg 🙂 ). Du får gärna kommentera hur du tänker eller komma med andra förslag. Men jag lovar inte att ta det förslag som vinner.

Så får vi se om jag lyckad byta adress sen utan att hela bloggen försvinner. Men jag förvarnar innan det är dags.

8 tankar om “Nytt namn på min blogg?

  1. Lilla…för att du är petite……Mammsen: för det är du ju och en fin sån också….Mariand: en blandning av olika smaker. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s