Barfotaväder och söt servis

DSC_0192DSC_0194  DSC_0191 DSC_0190

Jag håller på att förbereda inför dopet på söndag och har bland annat diskat av allt porslin som vi ska använda. Jag har så himla snygga Linnea-koppar från Hackefors som jag fått av mamma men det blir aldrig att jag använder dem. Men nu äntligen!

Och så har jag lånat viol och blåklocka av syskonen för att få ihop ett tillräckligt stort antal.

Jag var tvungen att fotografera dem. De är så söta.

Ute är det barfotaväder. Göken gal och snart blommar häggen!

DSC_0208

DSC_0211 DSC_0213

Till dess njuter jag av mina pärlhyacinter och kungsängsliljor.

5 tankar om “Barfotaväder och söt servis

  1. Ett väldigt fint tillfälle att duka med det vackra porslinet! Försommardop så perfekt! Göken gal och snart blommar hägg o syrén, det kan inte bli bättre! 🙂

  2. Ja, det är ett bra tillfälle att använda det! Och dagen därpå jobbar jag, så Pappsen får ta disken.
    Idag har det varit en ljuvlig dag!

  3. Ja, idag har det varit härligt väder 🙂 Linnea-porslin! Nu fick jag en fin känsla och ett vackert minne igen. Var till Hackefors en gång för längesedan och köpte kakfat Linnea till min Mamma ❤ Linnea-porslin är så utsökt. Och nu hoppas vi alla på fint Dop-väder för lille Bäbisen!

    • Ja, tyvärr. Kopparna är ganska små så kan tänka mig att det blir lite dockservis-känsla om man är karl med stora nävar, men jag har ändå tänkt att jag ska börja använda dem oftare nu! De får ta många påtårer. Viol är så söta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s