GOD JUL!

Nu är det bara några timmar kvar till julafton! Det har varit ganska hektiska lediga dagar men jag tror att vi har gjort det mesta som vi har tänkt oss. Vi har till exempel flyttat upp på övervåningen! Det känns så skönt att kunna använda hela huset! Allt är inte färdigt, men det fungerar att sova där. Jag skulle gärna lägga ut foton men först vill jag att de närmaste ska få se det live!

Att flytta upp har blivit en stor omställning för Barnet som nu får sova i sitt eget rum. Innan har han fått dela sovrum med oss. Som väntat har det varit lite kämpigt men nu har han ändå somnat i sin egen säng för tredje natten i rad, så vi är nöjda. Särskilt som han har haft en lång period som han inte alls velat sova i sin egen säng ens när den har stått i vårat sovrum!

Vi har också hunnit träffa våra familjer en del och städa och pyssla med det mesta. Det är härligt att få vara hemma hela familjen tillsammans, som det ska vara, istället för att vi stressar iväg till jobb och dagis och sen inte ses förrän framåt sen eftermiddag/kväll.

Själv är jag nu i vecka 30 och ibland känns magen stor och tung. Jag kommer på mig själv med att vanka här hemma, kanske inte så mycket för magens storlek (för så stor mage har jag ju inte, som jag fortfarande får höra 😉 ) utan också för ganska mycket sammandragningar och magsyra som bokstavligen står mig upp i halsen. Just nu är jag tydligen inne i en period med mycket hormonpåslag så periodvis är jag lite extra skör, men jag tror att det stabiliserar sig snart igen. Det är ändå fantastiskt att få gå med mage över julen och veta att vi snart blir fyra…

Nu väntar en del förberedelser till morgondagen och sen hoppas jag att Barnet sover så pass gott att Pappsen och jag kan mysa i soffan med en julfilm och julgodis.

För egentligen ville jag bara önska GOD JUL!!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b26/44951191/files/2014/12/img_4911.jpg

 

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b26/44951191/files/2014/12/img_4925.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b26/44951191/files/2014/12/img_4927.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b26/44951191/files/2014/12/img_4945.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b26/44951191/files/2014/12/img_4952.jpg

 

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b26/44951191/files/2014/12/img_4942.jpg

Hemmagjord senaps- och skärgårdssill. Så himla gott! Jag kan lägga ut recept sen även om de flesta som tänkt göra egen sill i år säkert redan har gjort det.

3 tankar om “GOD JUL!

  1. Så fina bilder på sonen och ert hem. Fantastisk lycka att ni snart är fyra. 🙂

    Jag vet hur svårt det var i början när barnen skulle vänja sig vid eget rum, men efter ett litet tag så går det ju bra.
    Önskar dig och er en härlig julafton! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s