Mina mest pinsamma: 3

Jag kommer ihåg att Cecilia Blankens gjorde en bok för ett antal år sen där folk fick berätta om sina mest pinsamma händelser. Sånt är alltid kul! Jag tänkte köpa boken då men det blev aldrig av.

Jag har ofta funderat på vilka mina mest pinsamma händelser är och jag tror att jag har det ganska klart för mig.

Jag tänkte bjussa på topp tre.

Så här kommer min tredje mest pinsamma händelse!

Jag var på fest hos min kompis. Vi var 17-18 år och förutom oss var det bara ett stort grabbgäng som vi umgicks med. Såklart kände man sig snygg och uppskattad som man bara kan göra när man är nästan ensam tjej bland en massa unga killar. Jag gled omkring, rörde mig lite ärtigt från rum till rum och oj så beundrad jag kände mig. Så fort jag gick in i ett rum hade jag allas blickar på mig.

Med vetskapen om detta var jag nonchalant på väg in i ett av rummen där det satt en drös med killar. Jag slängde med håret, putade lite med munnen, det var alldeles knäpptyst i rummet och allas blickar hängde på mig.

”Jag sköter mig bra.” tänker jag.

Men då!

En av de lite skojfriskare killarna har gömt sig bakom dörren och nu hoppar han fram och skriker!

Jag blir förvånad och jätterädd! Alla killar blir tysta, de ser ner i backen och skäms men det är inget mot mig! Jag är knallröd, skäms som en hund och vet inte vart jag ska ta vägen men försöker att nervös-prata bort det.

Jaja, att bli skrämd är väl inte så farligt? Det kan vara lite sött också.

Om man inte i rena förskräckelsen råkar lägga av en jättefis, vill säga.

Sorry, I farted.

Gammal bild. Fräsch och nyfist.

bortgjord

 

 

18 tankar om “Mina mest pinsamma: 3

 1. Jodå det är så sant, tänkte ett tag om jag skulle berätta, men jag tyckte det var alltför pinsamt……….så liknade det ju ditt pinsamma alldeles för mycket 🙂 :). Det finns ju massor med pinsamheter att ta upp….en hel sjö att ösa ur. 🙂

 2. 🙂 Den pinsamma bloggen. Pinsamt är när jag inte hälsar eller ens känner igen människor jag borde känna igen……….namn går bra och siffror är inte något problem……….men ansikten är jättesvårt! 😦 😦

  Ibland blir det tvärt om, jag hälsar och vinkar till en helt främmande människa………för jag tyckte han/hon/hen liknar nån jag känner 😉

 3. Jag har nog lyckats förtränga allt pinsamt jag har varit med om. Finns hur mycket som helst säkert, men jag är klok nog att glömma det!

  • Jo nu minns jag! Mössan i skolan som alla sparka på och tyckte var en äcklig löss-mössa. Men det erkände jag ju aldrig att det var min!! 😄

 4. Jo så är det, det har hänt att jag presenterat mej för människor jag känt länge………………pinsamt! 😦

  • Tänk om man kunde glömma! Nä, allt jag skämms över kommer jag ihåg. Jag skulle kunnat ta ”mina 100 mest pinsamma händelser! egentligen!

 5. Hihi.. sitter med ett stort flin här när jag läste detta…så mannen min undrar vad jag flinar åt..
  Sånt här är ju lite roligt i efterhand ju 😉

 6. Detta hände i London under AuPair-tiden. Hade stämt träff med en fin kille på en Tisdag, men fick sitta barnavakt då. På lördag gick vi tjejer till vårt favvo-diskotek och där i mörkret såg jag honom hjälpa popbandet plocka upp instrument. Jag gick fram, vinkade fram honom och sa: ”jag kunde inte komma i Tisdags!” Han ryckte på axklarna, så jag tänkte att han inte brydde sig speciellt 😉 Gick till de andra tjeejrna o. de frågade vad han sa. ”Jag vet inte” sa jag…”jag tror inte att jag pratade med rätt kille…det var nog inte han” :O Och så var det också!!! Detta var en helt för mig främmande kille…som säkert trodde att jag….jag hade inte alla getterna i hagen… Guuuu…vad jag skämdes. Fast det var väldigt skum belysning i discot!!

 7. Kom på en grej nu! Det var fest i byn och jag var väl 15-16. Flirt på gång och jag följde med honom hem. Det var så puttinuttigt och gulligt där på kvällen och jag hade ju faktiskt varit kär i den här killen. Jag var tvungen att ta bussen hem på natten, men han ville absolut att jag skulle komma nästa dag! Vi kollade busstider och bestämde vilken buss jag skulle ta. Tog adjö med en så himla go kram då han bar mej och snurrade runt mej. Jag svävade på moln och nästkommande dag gjorde jag mej iordning och tog bussen till honom som vi bestämt. Dörren är olåst, jag kommer in och finner honom sovande på soffan, bakis i bara killingar. Han hade glömt att jag skulle komma!! Ha ha! Ja vad gör man? Jag slog mej ner hos honom och vi tittade lite på tv. Tog nästa buss hem!! 😄😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s