Mina mest pinsamma: 2

dass

Det här var också när jag var i 17-årsåldern och hängde med bästa kompisen och hennes familj på husvagnssemester.

Jag är en sån som inte kan gå på toaletten hur som helst. Det ska skötas privat i hemmets lugna vrå. Fast ibland om man är borta längre perioder så… A man’s gotta do what a man’s gotta do. Ni fattar.

Nu var det morgon. Jag och bästisen var på väg till toaletterna och hon hade en hemsk huvudvärk. Jag hade toalettkortet som hennes pappa noga hade sagt åt oss att inte tappa bort.

Det var en massa toalettbås och så fanns det en riktig toalett med ordentligt dörr.

”Eh.. jag siktar på den ensamma toaletten.” sa jag till kompisen och smet in.

Planen var att jag skulle säga att jag tvättat mig jättenoga i handfatet, att det var därför jag dröjde så länge. Men jag kände att jag var tvungen att både göra det jag hade kommit för och sen tvätta mig jättenoga i handfatet också, för att inte ljuga. Så det tog väldigt lång tid!

”Tur att det finns så många andra toaletter,” tänkte jag.

”Min kompis har nog redan gått tillbaka, jag ska smyga ut härifrån och hoppas att ingen har märkt att det har varit upptaget så länge.” tänkte jag när jag var färdigtvättad.

Jag gläntade på dörren och…

Milda makter!

Utanför dörren ringlade kön så långt ögat kunde nå!

De hade stängt alla andra toaletter för städning och nu stod halva campingen på kö med sträckta halsar för att få en skymt av kraken som suttit så länge.

Min kompis stod utanför och skämdes öronen av sig.

”Vad har du gjort så länge?” väste hon.

Som blyg 17-åring var det en riktig mardröm och vi skyndade oss tillbaks till husvagnen där min kompis tog sitt onda huvud och gick och la sig.

Jag ville bara gömma mig och aldrig mer visa mig för resten av campingen.

Då upptäcker jag att jag glömt det viktiga kortet inne på toaletten! Jag ville inte att hennes föräldrar skulle bli besvikna på mig så jag blir tvungen att glida förbi hela kön igen och fråga om någon har hittat mitt kort.

En flinande kille gav det till mig…

Sen gick jag tillbaks till husvagnen, kröp ihop och fällde några ensamma tårar av skam och förnedring!

12 tankar om “Mina mest pinsamma: 2

 1. Usch det var pinsamt! Och nu kom jag att tänka på en till pinsam grej jag var med om. Mannen och jag hängde på mannens familj på semester för att bo i en gemensam liten stuga. M och jag är ensamma i ett rum och jag måste bara släppa väder. Det kan stinka och det kan stinka! Den här fisen blev hemsk! Och just då kliver mannens svåger in och han får nästan rygg tillbaka. Fy vad det stinker! utbrast han innan han fattade det hela och skämdes för att han varit så ärlig. Jag blev högröd och börja fnissa och peta på mannen. Men alla förstod var stanken kommit ifrån…

  • Tur att du fann dig och började peta på mannen! Haha, det är det enda självklara i ett sånt läge! Fast synd att de inte gick på det… det är hemskt retligt när det luktar.

   En gång när Pappsen och jag var på fest när vi nyss hade träffats drog han ut mig ur rummet för han sa argt att det var nån som hade fisit så illa där inne. Jag följde snällt med utan berätta att det var jag.

   • Ha ha! 😄 Det har jag fått skäll av mannen för många gånger. Just det att jag fiser i folksamlingar. Men det är ju då det funkar som bäst! Ingen kan veta att det är jag. Har lagt av otaliga mökar på dansgolv och i affärer! 😄

 2. HAHAHA! Du är lätt roligast i bloggvärlden 🙂 Jag verkar ha mest pinsamma historier inom rumpkategorin. Har dels gjort en ”Rachel i vänner” (kjolen fastnar i strumpbyxorna och rumpan är bar) på en middag en gång och dels en ”Marilyn” då kjolen blåser upp i vinden på ett torg. Tur att det var några år sedan så att rumpan var snygg 😉

  • Men tack! 🙂

   Haha! Jag har alltid varit så rädd för att göra en Rachel! Tur att jag inte har kjol så ofta. Tror säkert att din rumpa fortfarande skulle göra succé om du skulle råka visa den. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s