Känner igen mig!

Jag brukar alltid lyssna på musik eller radio i bilen. När man har långt att åka till jobbet blir det så mycket trevligare när man har något bra att lyssna på. Extra trevligt blir det om jag har låtar som jag kan sjunga med i!

Det är lätt att man kommer i stämning om det kommer en bra låt. En gång kom jag tidigt till jobbet och satt kvar på parkeringen och sjöng med.

Jag sjöng med stor inlevelse, gjorde miner och vickade på huvudet. När jag gjorde nåt kast med huvudet till vänster såg jag att det satt en person i bilen bredvid och stirrade på mig.

Då skärper man anletsdragen rätt kvickt…

Som den här populära polismannen. Det ser så härligt ut och jag tror att det är fler än jag som känner igen sig.

Den sjungande polisen

Har du nån särskild låt som du går igång på?

Själv kan jag inte gå ur bilen om jag sjunger med till Fading like a flower med Roxette. Jag kan köra den om och om i sex mil och ändå inte slita mig från den…

2 tankar om “Känner igen mig!

  1. Uptown funk och Locked out of heaven med Bruno Mars, Bohemian rhapsody, Hold back the river och framförallt just nu Tonight again med Guy Sebastian. Där är mina bilsjungarlåtar. Dessvärre kör man fort till dom! 🙈

    • Åh, många bra bilkörarlåtar! 👍 Jo, det är lätt att man missar hastigheten när det kommer en riktigt bra bilkörarlåt och man får feeling… 😜 Jag gillar allt jag kan sjunga med i högt och ljudligt utan att riskera att nån hör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s