6 tankar om “V.

  1. Pappsen var i garaget och jag skulle läsa sagor för barnen innan nattningen. Lillan var trött och gnällig och ville inte vara på golvet och inte sitta stilla i knäet men jag hade lovat Barnet en saga till. För att hon inte skulle krypa ur soffan fick hon till slut ha tv-dosan och plocka med men efter att hon lyckats sätta igång den två gånger tog jag den igen. (Det var ett program om katter på tv och då blev hon skuttig och gjorde sitt trevliga läte, hon älskar katter, men piggnade till för mycket.)
    Istället fick hon plocka med min mobil (skjut mig om ni vill ni som så gärna vill skjuta alla oss föräldrar så fort vi gör nåt ni inte gillar). Jag trodde inte att hon skulle kunna åstadkomma så mycket men det var fel.. Bland annat lyckades hon starta Spotify två gånger och studsade sen som en boll i takt med musiken. Och tydligen lyckades hon publicera ett blogginlägg. 😃

    Men sövningen gick bra. Efter magsjukan vill båda barnen sova i våran säng (skjut mig) så jag kunde natta båda samtidigt och inom tjugo minuter sov de sött bredvid varandra. ❤️

  2. HaaHaaa….Lillan är väl för duktig då 😉 Kanske ville hon titta på tv:serien V!!! 😀 Så skönt att ha båda barnen hos sig i sängen ❤ Du är en fenomenal, kärleksfull Mamma!!! Era barn och din Pappsen är DIN FAMILJ, som du tar hand om ❤ INGEN annan kan bestämma där. Låt dom sköta sitt!! Härligt inlägg ❤

    • Ja, man vet ju faktiskt bäst själv vad som fungerar för oss, även om man ibland inte orkat göra alla rätt heller. Jag tycker att det är mysigt med båda barnen i sängen, även om det blir trångt. Men ikväll bytte Barnet till sin egen säng igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s