Rövskallen

Sen Barnet såg ”Pippi på de sju haven” så har han blivit frälst i sjörövare. Soffan brukar bli båt och så tar han på sig ett par särskilda skor och en röd scarf om huvudet och leker. 

Det är viktigt att flaggan med Rövskallen hänger på lampan också. Alla sjö-Röv-are måste ju ha en Röv-skalle. Det hör man ju.

Imorse ville han att jag skulle rita en Rövskalle på hushållspapper också.

 
Vi skulle hänga upp den för att skrämma bort tjuvar. Eftersom jag glömde att rita snopp på Rövskallen kompletterade han teckningen med en svart snopp också. Tyvärr blev han inte helt nöjd så även jag fick göra ett försök. Jag valde att göra en liten barnsnopp som stack fram. En klassisk vuxensnopp hade känts lite förargligt nu när teckningen hängde uppe och allt.

4 tankar om “Rövskallen

  1. HaaHaa…..så kul med hans fantasi!!!! Röv-skalle….förstår precis. Vi har köpt en liten sak, som kommer till användning, när han leker sjörövare/pirat ….en liten grej bara 🙂

    • Ja, visst är det underbart! Det tog ett tag innan vi förstod varför han envisas med att säga Rövskalle. 😄 Och det låter ju egentligen inte värre än Dödskalle.

      Det blir han säkert glad över! 😄

    • Haha, ja Rövskallen var tydligen en han! 😜 Jag har ju inte tränat på att rita såna här saker, när jag var liten ritade jag bara prinsessor och blommor. Inte Rövskallar och snoppar. 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s