4 tankar om “Sömnbrist påverkar generna

  1. kan icke stämma 😉 Jag sover mer än 8-9 timmar och jag har gått upp i vikt !
    När mina pojkar var små o. jag sov mycket mindre än 6 timmar, så blev jag smalare….Sämre hjärnfunktion…JA!!!!! Fetare…NEJ 🙂 bara vad jag tror 😉

  2. Nä, vi får väl hoppas det! Jag har inte vägt mig på länge nu eftersom jag misstänker att jag är på väg uppåt! Jag väger mig när jag börjar träna ordentligt (nån gång i en avlägsen framtid). Men att hjärnan inte hänger med är ställt utom alla tvivel. 🙂

  3. Men alltså, jag sover i snitt 4 timmar per natt (har iaf gjort de senaste månaderna, detta trots att jag inte har något spädbarn utan en 1,5-åring) och jag har då blivit allt annat än fet. Snarare tvärtom. De där kilona jag skulle behöva har ramlat av. Vad är det för fel på mig? 😉

  4. Kanske det inte gäller småbarnsmammor? Ställde mig på vågen igår sen och vägde visst mindre än på flera år… (Det måste vara sladdermagen som fått mig att tro att jag väger mer än jag gör).
    4 timmar per natt låter tufft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s