Att lämna er kvar

Ja, och så måste jag bara reposta den här dikten av Ulrika. Usch, så träffande för mig, nu när Barnet börjat förstå att Mammsen lämnar och blir borta ganska många timmar. Jag har lämnat honom gråtande i några dagar…

3 tankar om “Att lämna er kvar

  1. Nämen…stackars dig och stackars lilla Barnet! Åhhh det gör ont i mig, när jag ser framför mig hur ledsen han blir…..för att du måste åka. Och hur ont det gör i dig. Vad kan jag säga….?

    • Det är jobbigt men han tycker ju om sitt dagis, är bara ledsen just när jag ska gå. Fast jag önskar att jag fick vara kvar och leka med honom, så skulle det kännas lättare. Nu ser jag ju bara att han är ledsen och inte förstår att jag måste åka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s