Handikappad

Ja, en olycka kommer sällan ensam.

Min systemkamera funkar inte som den ska och jag tänkte köpa nya grejer till den när skattepengarna kommer, och nöja mig med mobilbilder så länge.

Nu har bärbara datorn pajat, den som jag brukar blogga på. Eftersom jag har svårt för att skriva och redigera foton på mobilen tänkte jag sparka liv i stationära datorn men då funkade inte den heller! Inte ens Pappsen och hans allt hårdare smällar på hårddisken fick liv i den.

Nu hoppas jag bara att jag får igång bärbara datorn så jag kan rädda de foton jag ännu inte hunnit göra backup på.

Fast lite handikappad blir jag i bloggandet.

Så att ni vet. Men jag ska se till att få ur mig några inlägg då och då i alla fall. 🙂

4 tankar om “Handikappad

  1. Vad tråkigt. 😦 Det verkar alltid vara så…att när en sak går sönder, så verkar det smitta av sig på något annat. Och så går den ”saken” också sönder. Iaf är det så hos oss. Hoppas det ordnar sig…hur ska jag klara mig utan din blogg? Det går icke 😉

    • Ja, det är typiskt! Jag saknar digitalkameran! Och tänk att ha ett litet kontor att blogga i. Vi har ju ett datarum men med trasig dator och fyllt med skräp…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s