Vi har en vinnare!!

Vad roligt att det är så många som svarat på frågan! Det är dessutom så att alla har svarat rätt! Bra svarat av er alla!

Colgates nya barntandkräm smakar alltså (enligt dem själva då) mild mint!

Jag skulle SÅ gärna vilja skänka priser till er alla, men enligt Colgate är det det första rätta svaret som vinner. Så stort grattis till Jeanette! Priset kommer på posten!

Det har också gått bra hos tandläkaren! Vi är hemma nu och Barnet sover middag. Personalen var glad och trevlig, Barnet var ömsom blyg och ömsom vild (jodå, han smet ut och rände i korridoren under besöket) men på det stora hela är jag nöjd. Det såg rent och fint ut i munnen och våra rutiner verkade bra. Däremot ville de att vi skulle vara mer sparsamma med napp, eftersom de redan kunde se att det var lite öppet mellan tänderna när han bet ihop. Jag hade hoppats att vi kunde ha kvar nappen ett tag till, men vi ska absolut bli mer restriktiva med den nu för att kanske lämna den till tomten framåt jul… (Hjälp, hur ska det gå?!)

Grattis igen till Jeanette, och till er andra – kanske blir det nån mer tävling framöver! Var på hugget då också så kanske det blir du som vinner!

5 tankar om “Vi har en vinnare!!

    • Han blev två år i augusti så jag hade också siktat mer på tre-årsåldern… Vi får väl se lite hur det går. Vi försöker att tänka oss för så att han inte har den slentrianmässigt till att börja med, det har vi tänkt innan också men ibland slarvar vi…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s