Riktiga män faller för..?Varianter av denna bild delas friskt på sociala medier. Jag är väl en tråkig moraltant men jag tycker att den är rätt taskig. Taskig mot tjejer som är spinkiga och som inte kan rå för det. 

Visst är det fint med kurvor, det tycker jag också! Och många storväxta råkar ut för fördomar och har dåligt självförtroende, men lösningen är väl inte att sparka åt andra hållet? 

Det har alltid varit okej att tala illa om magra tjejer. Jag var själv spinkig under min uppväxt och fick helt ogenerat taskiga kommentarer om det från andra tjejer. 

Säkert finns det många unga tjejer idag också som mår dåligt över att de är för smala.

Nä, vi kan väl helt enkelt bara sluta att fokusera på vad folk väger.

4 tankar om “Riktiga män faller för..?

 1. Håller helt med dig. Oförskämt att kalla mig för en hund. 😉

  Skämt åsido, man borde få se ut som man gör utan att höra elaka saker. Alla gillar olika och det är väl bra. 🙂
  Hoppas att det är dags snart…håller tummarna.
  Kram

  • Haha, ja väldigt oförskämt! Själv skulle jag aldrig jämföra er med hundar. 😄

   Nä, tur att alla gillar olika! För så är det ju verkligen.

   Kram

 2. Håller med dig också! 🙂 tycker bilden lite känns som en dålig ursäkt 😉 haha! Man får se ut som man vill, huvudsaken är ju man mår bra. När jag säger jag tränar tror folk jag skojar, som att man inte kunde träna styrketräning när man är 160cm lång och väger normalvikt typ, eller folk som blir stötta för man äter för man är hungrig, som man inte fick äta lite extra när man är smal. Man slutar aldrig förvånas 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s