Om du är vad du äter –

vad är du då?

Jag har funderat lite på det där vad man fyller upp sin kyl med. Jag kan tänka mig att det är lite olika vilka varor man absolut måste ha hemma.

Pappsen och jag dricker till exempel en massa vatten med citron i. När vi handlar brukar vi köpa tre flaskor realemon och ändå står vi ofta utan!

Jag är ju också för snål för att köpa bröd, men det är absolut inte alltid vi har hembakt bröd heller. Istället sätter vi i oss stora mängder med knäckebröd! Det kan bli både till frukost, mellanmål och kvällsmacka. Och till lunch om det är riktigt illa… Men det är ju så gott! Favoritpålägg är kokt ägg och majonnäs, keso och gräslök, köttbullar och majonnäs eller bara ost och gurka. Så knäckebröd och majonnäs är också sånt som vi alltid handlar men som ändå alltid tar slut. Senast igår konstaterade vi att vi borde börja köpa två burkar med majonnäs åt gången.

Alltså, om jag är vad jag äter så är jag en flaska realemon, ett packe knäckebröd och en burk med majonnäs.


Och du då? Vad är du?

14 tankar om “Om du är vad du äter –

    • Oj, vilka mjölkdrickare! Vi har precis börjat köpa 4 liter när vi handlar, som räcker i några dagar i varje fall. Fast när Lillan börjar dricka får vi öka på.
      Jo, ost går också åt mycket av här. Bästa pålägget! 👍

  1. Om jag är vad jag äter så är jag väl en kopp the, köttfärssås och falukorv på vardagarna och Cola, tacos och grillat till helgen. 😀

    • Ja, på fredagarna är du ju helt klart en taco! Varför omväxling när man har hittat så rätt! 😂 Till efterrätt på restaurang är du en créme brulée. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s