Havregrynsgrötsmamman

20130107_212417Jaha, här är jag då. Med en mammaledighet som nalkar sig sitt slut (mindre än hälften kvar!) och varför då inte starta en blogg.

Så var det bara att välja ett lämpligt namn. Caffe-latte-mamman dök upp från ingenstans. Men har jag druckit en enda caffe latte under min mammaledighet? Knappast.Eller suttit en massa på café? Inte mycket.  Vad är karakteristiskt för mig då? Jag har förstås börjat äta mycket havregrynsgröt nu när jag inte hinner/orkar laga mat. Havregrynsgröts-mamman… Varför inte? Men så tänkte jag – tänk om någon läser min blogg? Och tänk om denne någon ser mig komma lafsandes. Kanske  trött, kanske lite slok-örad. Och så tänker den ”Där går havregrynsgröts-mamman.”

Nä, det är för träffande. Och förresten ska väl min blogg inte specifikt handla om min mammaroll. Så mitt i husköp (på landet) med massor av rabatter (och blommor) får det istället bli ”en blomma på landet”.

Antal gånger jag försökt få tag på chefen och skjuta upp jobbstarten medan jag skrivit detta = tre (3)

4 tankar om “Havregrynsgrötsmamman

  1. Haha!! Havregrynsgrötmamman gillar jag!! Det låter hurtigt och segt och klibbigt på samma gång. Men vet inte om jag uppfattar dig så iofs… 😉

  2. Seg och klibbig….aldrig! Inte du ❤ Tur du bytte namn. Du ger mig många leenden här, när jag läser din blogg. Du skriver så bra. Härligt!!!!!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s