Att se sin partner

Det där med att man inte riktigt ser varandra efter några år i ett förhållande, kan det stämma?

Pappsen och jag försöker nog att vara uppmärksamma på varandra, trots småbarnsliv och några års relation. Vi är så duktiga!

För ett tag sen skulle vi till Maxi för att handla. Ordentlig som jag är borstade jag tänderna innan vi for iväg och precis när jag var nästan klar ringde min mamma. Men efter att ha pratat en stund gav vi oss av.

Väl på Maxi kände jag mig ganska iakttagen. Det var många som passade på att spana i mig.

”Jaha, så jag är så vacker idag.” slog det mig självklart.

Pappsen och jag handlade för fulla muggar och när ännu en person sneglat på mig stötte jag till Pappsen och viskade.

”Det är många som tittar på mig idag. Du har nog en väldigt vacker flickvän ändå.”

Pappsen tittar på mig, ryggar tillbaks och utbrister:

”Vad har du gjort! Du har ju tandkräm i hela ansiktet!”

Jag kan inte fatta att han inte tittat tillräckligt noga på mig under vare sig bilfärden eller shoppingturen så att han sett det tidigare.

Kanske är vi inte så bra på att se varandra som jag trott.

Fy skäms, Pappsen.

5 tankar om “Att se sin partner

 1. Får mej att tänka på en gång då Herrn och jag var nykära. Vi hade ätit ute och gjort stan efter det. När jag kommer hem upptäcker jag att jag har nåt mellan framtänderna. Alltså man kan ha nåt mellan tänderna och så kan man ha nåt mellan tänderna. Det finns en viss skillnad. Jag hade väl ett halvt salladsblad som syntes så fort jag öppnade mun ungefär. Nu visste jag ju inte om det själv utan upptäckte det till min fasa när jag kom hem. Ilsket frågar jag varför Han inte sagt nåt.
  ”-Men det där spelar väl ingen roll. Du är fin ändå…”

  Egentligen var jag himla arg på honom, men å andra sidan så var det ju lite gulligt att han inte tyckte det spelade någon roll…

  • Haha, det var ju tur att han inte blev avskräckt av dig! Sånt kan ju vara lite känsligt i början.Jag har för mig att ni åt på McDonalds precis i inledningsstadiet och den gången var det Herrn som fick nåt mellan tänderna. Jag har för mig att någon nästan tänkte backa ur då.

   Men… jag kan ju minnas fel! 🙂

 2. Fy skäms, Pappsen…säger jag också! 😉 Min egen karl är ganska duktig på att kolla mig och jag honom. Han brukar säga till, om jag har lite, lite spenat mellan tänderna…..och det händer inte så ofta…hahaaa!!! (spenat…usch!) Och jag ser, om han har nån flaga i håret eller så….ni vet vad jag menar.
  Du får börja fråga pappsen: ser jag ok ut ???? ….så han kollar.!!!!!! Så gör jag 🙂

  • Vad bra! Ja jag är väldigt duktig på att kolla pappsen men även om jag frågar honom hur jag ser ut så svarar han bara att jag är jättefin (utan att lyfta blicken från spelet på mobilen.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s