Härlig midsommar

DSC_0586

Midsommarafton blev precis så trevlig som vi hade hoppats på! Sill och nubbe, dans kring midsommarstång, blomsterkransar, jordgubbstårta, kubbspel och grillat! Och framförallt ett glatt och trevligt umgänge!

DSC_0605 DSC_0618 DSC_0627 - Kopia DSC_0632

Jag hade min nya klänning med körsbär på. Som utlovat kommer det fler bilder på klänningen nu!

Jag hade tänkt göra mig vacker med blommor i håret men med en Pappsen som ockuperar badrummet innan vi väntar besök hann jag bara dra en borste genom håret och sätta i linserna. Precis som alltid… Men klänningen är fin ändå.

DSC_0711 - Kopia

  DSC_0703DSC_0723DSC_0645DSC_0730

8 tankar om “Härlig midsommar

  1. Härliga bilder! Lille Bäbisen ser ut att trivas. 🙂 Och du är underbart vacker i din sommarklänning 😉 Speciell är nog bilden, där man ser rosetten där bak och din fina fläta som hänger ned på ryggen…..något konstnärligt med det fotot. Jag gillar den bilden väldigt mycket!!! Ger mig sommarkänslor!!!!

  2. Ja, Bäbisen hade en väldigt lyckad första midsommarafton! Han trivs när det är mycket liv och rörelse och andra barn att titta på! ja, visst är klänningen vacker! Jag tycker också om rosetten! 🙂

    • Tack Julia! Den är jättefin, köpt på Fyndiq.se Vet inte om de har just den kvar men det brukar finnas många snygga klänningar under Rockabilly.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s