Vad är det med pommes?

Vad är det med pommes egentligen?

Idag var vi i stan och Pappsen ville äta på Max.

”Nä, jag är fortfarande mätt efter äggmackorna så jag ska inget ha. Ät du om du är hungrig.” sa jag fromt i baksätet.

”Ja, kanske en sallad, förresten.” funderade jag i kön till drive-in-en.

Men redan när jag tar emot matpåsen från Pappsen sitter jag där med två pommes som petar ut från vardera mungipa efter att i sista stund ha hojtat ”Jag tar en Grand de Luxe Steak Burger!!!” och sen är det ingen hejd på fingrarna förrän det bara är några saltsmulor kvar i pommespåsen som jag med stor självbehärskning lämnar kvar.

20130715_173426

Tog de slut så snabbt?

Nåja, jag har i alla fall slutat att ”checka in” på¨snabbmatsställen på Facebook. När andra gör det en regnig bakisdag möts de av idel hejarop och gillamarkeringar. Men när jag med hungriga och ivriga fingrar trycker in mig på McDonalds så ser jag försent att just den dagen sitter alla andra med ett glas rosé och grillar. Förstås med utsikt över en stillsam sjö.

När jag då skäms över att ha avslöjat att jag sitter i ett baksäte och fetar snabbmat så försöker jag stressat och med flottiga fingrar att radera mitt inlägg.

Men det går inte.

3 tankar om “Vad är det med pommes?

  1. 😉 Ibland är det faktiskt gott med snabbmat eller hur ??? Fast personligen tycker jag, att det inte får bli för ofta 🙂 Mera sällan…då smakar det godare… Tack förresten för Dagens Skratt 🙂

    • Ja, man kan bli riktigt sugen på snabbmat! Särskilt gott är det med pommes! Fast numera blir jag ofta lite besviken, det är inte så där tokgott som man tyckte när man var lite yngre. Men denna burgare var faktiskt riktigt bra! Och jag är mätt än.

  2. Ja pommes är alltid så gott!! Håller med om att burgarna är lite sådär nuförtiden, men pommesen slinker alltid snabbt ner. Fast man inte är hungrig!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s