Pappaskämt #11

pappaskämt3

Jag har försökt undvika detta det största av pappaskämten så länge det går eftersom det är ett ganska otrevligt ämne, men pratar man om pappor och skämt så är det omöjligt att blunda för det.

Det handlar såklart om pruttar.

Inget är så roligt som en Pappa-Prutt! Det tycker i alla fall Pappa-Pruttaren.

Även här kan skämten varieras i det oändliga!

En klassisk Pappa-Prutt görs naturligtvis hög och ljudlig för att sedan skyllas ifrån sig på någon annan, gärna på en kvinna eller ett barn. Roligast tycker Pappa-Pruttaren det blir om (han får låtsas att) det luktar förfärligt så att han kan göra tillhörande grimaser och vifta bort fisen, gärna med en tidning eller något annat skrymmande. En vågad Pappa-Skämtare gör detta på en offentlig plats, varför inte i en matbutik? Då kan man gå bakom den förnedrade och vifta ganska länge samtidigt som man ger menande blickar till övriga i butiken.

Men Pappa-Pruttaren kan också överraska med att själv stå för sin fis. Då viftar han förstås bort den till den mest känsliga i sällskapet. Och den kreative Pappa-Pruttaren fångar upp sin fis i handen och jagar sedan någon stackare med den.

Tro det eller ej men det finns även blyga Pappa-Pruttare. Dessa nöjer sig med ett förnöjt litet fnittrande när de i sin ensamhet släpper sin fis.

5 tankar om “Pappaskämt #11

  • Haha! I det här fallet är Pappsen faktiskt mer av den blyge Pappa-Pruttaren. Det är en annan Pappa som är den mer kreative typen. Men visst är det fantastiskt att de kan ha så roligt åt några fisar! 😉

 1. Jag känner igen det där! Vet en kvinnlig pruttare som fiser mer än genomsnittet och det värsta är att de flesta luktar….Häromdagen släppte hon en på leksaksavdelningen på maxi! Men hon smög snyggt därifrån och lämnade en okänd man i odören! En bekant till mej… 😉

  • Haha, ja det brukar låta så! Det är bra att vara tjej, vi blir sällan misstänkta!

   Jag vet en tjej som fes på en fest en gång. Pojkvännen tog henne i armen och väste att de skulle gå ut för att nån hade fisit så illa därinne. Hon följde snällt efter utan att berätta att det var hon som lagt en mök.

   Vi tjejer fiser åtminstone med finess!

   Åtminstone bland folk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s