Gott nytt år: mitt första bloggår!

champagneflaska lillalina

Nu har jag bloggat i snart ett år! Jag publicerade mitt första inlägg den 7:e januari och sedan dess har det blivit ytterligare 260 inlägg!

Och jag tycker verkligen om det! Det är roligt att skriva och att dela med sig av sina funderingar, få respons och tips tillbaka och lära känna andra bloggare och kommenterare.

På ett sätt blir bloggen lite av en terapi. Jag får sitta i lugn och ro när Barnet sover och knappa av mig sånt som jag funderar över. Jag är ju en sån person som kan älta pinsamma händelser i flera år, men när jag skriver om dem här så släpper jag det sen! Det känns inte lika farligt om man visar att man är medveten om att man har tabbat sig! Samtidigt försöker jag att inte hänga ut folk jag känner, mer än Pappsen då som bara blir glad när jag gör narr av honom, så det blir ju förstås en del som jag får hålla inne med också!

Jag vill så klart ha en levande blogg, med många inlägg, foton och kommentarer. Samtidigt tar bloggen mycket mer tid än vad jag hade trott och med familj, jobb och hus så kan jag inte lägga ner så mycket tid. Jag skulle förstås önska att jag skrev både oftare, intressantare och roligare inlägg men många gånger har jag inte riktigt tid eller inspiration och då får det bli mer av ett livstecken än ett sjudundrande bra inlägg. Därför tycker jag att det är så roligt med kommentarer som gör att det händer lite nytt på bloggen även när inte jag skriver något! Tack alla ni som kommenterar och tack förstås ni som bara läser också!

Och tack Mamma och Barnets Farmor som, var och en på sitt håll, var på mig om att jag borde skriva! Det blev kanske inte nåt märkvärdigt skrivande från mig, men det blev det här! Det blev en blogg!

Eftersom vi inte har nån snö här hemma nu så kan vi väl kika på ett par snöbilder från förrförra året istället!

snötäckt åker i dimma

Paljon lunta

solbelyst åkerholme i snö

mutta ei taskulamppua

13 tankar om “Gott nytt år: mitt första bloggår!

 1. Åh gulliga du…nu fick du mig att skratta igen 🙂 Jag undrade varför det stod skrivet på Finska på de vackra bilderna…men jag fick ju läsa översättningen..haahaaa!!!! 🙂 :D.. Åh det har varit ett förunderligt år, med att läsa din blogg. Och hur du hinner…förstår jag inte. Men jag tackar dig, för att du just hinner! Jag blir glad ända in i hjärtat, när du skriver något roligt. TACK för att du är du ❤

  • TACK! 🙂 Ja, det har varit ett så bra år! Mycket tid hemma med Barnet! Jag hoppas att jag hinner skriva med jämna mellanrum även sen när jag jobbar mera. Det är roligt även för mig att gå tillbaka och läsa, mycket saker har jag helt hunnit glömma bort, fast det bara gått ett år!

   Tack för dina hjärtliga kommentarer! ❤

 2. Det här inlägget Du skrev blev ju verkligen ett sjudundrande bra sådant 🙂
  Det är jätteroligt att följa Din blogg, bra skrivet ofta med ett roligt oväntat slut och fina foton. Livstecken är också väldigt välkomna 🙂 men Du är en flitig bloggerska trots mycket omkring Dej och det är väldigt trevligt för oss som läser 🙂 🙂

  • Tack! Ja, det finns massor att skriva om bara att jag glömmer vad jag har tänkt ibland. 😄 Det är roligt att veta att ni läser, det gör det extra roligt att skriva!

 3. Gott nytt år! Och tack för en rolig blogg! Tittar ju in nu och då och blir oftast glad av det! Och visst blir det någon form av bloggemenskap! 🙂 Ledsen att jag är dålig på att kommentera, vet ju själv hur roligt det är när någon tycker något.

  Vill tillägga att du förutom att du är rolig även framstår som oerhört sympatisk, och man vill ju verkligen bli din bästis varje gång man tittar in här! Så…. Keep it up!

  • Ja, jag hoppas också på många fler under 2014! Vi får se vad året har för kul att erbjuda, förhoppningsvis inte bara jobb, stress och ekorrhjul utan en massa skoj och flams och trams också! 😄

   • Att det blir! 😄 Med 4 underbara kusiner lär det bli mycket skoj! Ser fram emot att få följa de små i deras utveckling 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s