Tips! Namnstämpel!

Det är en del att tänka på inför dagisstarten. Jag kan inte påstå att jag är så värst duktig på att förbereda mig men idag har jag köpt stora vantar och igår började jag märka upp Barnets kläder.

Jag har inte mycket tålamod för att knåpa med sånt men jag har provat en namnstämpel som funkade riktigt bra! Pappsen monterade bokstäver och siffror så att vi fick Barnets namn och telefonnummer och sen var det bara att stämpla på! Väldigt smidigt och ser proffsigt ut! Jag beställde min från http://www.ikastetiket.dk/se.

DSC_0663DSC_0660

Tyvärr funkar det inte på mörka kläder och vi har ganska mycket såna. Till dem har jag istället använt strykmärken som jag bara stryker fast med strykjärnet. Det var också smidigt, det jobbiga är bara att ta fram strykjärnet!

Men nu tror jag att fröknarna kommer att bli åtmistone lite nöjda med mig.

9 tankar om “Tips! Namnstämpel!

 1. Åh så smidigt det ser ut! 🙂 När mina barn var små dvs Du och Dina syskon fick jag minsann SY fast namnetiketterna. Det var VÄLDIGT pilligt och såg verkligen inte proffsigt ut.

 2. Nu blir fröknarna glada! =) Vi har starka klistermärken med barnets namn på, som jag skickat efter på nätet. Då slipper man tom ta fram strykjärnet! Men stämpel är ju smidigt!

 3. Åh så smidigt!!! Bra att det finns såna grejer som stämplar och påstrykbara namnmärken. Tur att det finns folk här i världen, som ”uppfinner” verkligt bra saker!!!!

  • Jag har fått den och får skriva vad jag vill om den, båda bra och dåligt. Tro mig, jag skulle inte skriva nåt jag inte står för! Men jag tyckte den var toppen! Smidigt! Men jag ska köpa en vanlig märkpenna också, borde vara riktigt enkelt om än inte lika snyggt.

   • Starkt, hade jag fått något hade jag sålt min själ direkt.
    Ett tredje tips (eller fjärde) är att ”glömma” märka och sedan väl på förskolan låna en penna av dem. Nästan gratis!

   • Åh, frestande! Men vi mammor är ju så måna om att vara ”duktiga flickan”. Det får Pappsen köra med när han lämnar istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s