Glöden har falnat

Jag är ledsen att behöva meddela detta. Jag förstår att det kan komma som en chock. Visst, det var väl lite trevande redan från början men sen kändes ju allt så bra.

Nu har jag hört ett rykte som tyvärr blivit bekräftat och då falnade glöden ganska snabbt kan jag säga.

Jag kan inte med ord beskriva hur besviken jag är…

Det var ju inte Nour som gick på händer.

En kollega var och såg melodifestivalen live och hon berättade att det minsann var en statist som smet in på scenen och gjorde den där fantastiskt roliga handgången.

Jo, nu fann jag ett passande ord.

Usch.

13 tankar om “Glöden har falnat

  1. Förstår att du känner dig besviken, sårad och lurad!! Snyt dig och se fram emot mello imorgon istället. Då kanske du kärar ner dig i den andra programledaren istället!! 😊

  2. En liten fling bara…snart ser du nån ny. Som får känslorna att flamma upp. Tur du inte slutar blogga iaf 🙂 Var skulle jag då läsa allt underfundigt, roligt och härligt ???? Nä…skämt åsido…jag fick en chock, när jag läste titeln. Lättlurad som jag är!!!!!!!!

    • Det var inte meningen att chocka dig! Bara skojas litegrann… Såg en skymt av Björn Gustafsson igår i alla fall, men inte blev jag kär för det. Jag håller mig nog till Pappsen trots allt.

  3. Ehhh…. Så inser jag att jag kanske borde varit orolig för att glöden svalnat för din man, oxå, men jag tänkte visst mest på mig själv där… Sorry! Men är glad att det var för en programledare och inte de två andra alternativen!

    Alla hjärtans dag på dig!

    • Alla hjärtans dag på dig med i efterskott! Njut av dina blommor och ät så mycket du kan av chokladen du gav bort. Så gör jag här hemma i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s