Sockersöta strumpor

Ojoj, ibland blir man trött! Någon måste ha spillt sirap på köksgolvet igår! Ja, okej JAG spillde sirap på köksgolvet igår. Nu har jag fått byta strumpor två gånger bara idag!

Väldigt irriterande!

”Men varför inte bara…” tänker ni.

Och jag vet! Jag har gjort det nu. Men ibland tänker man liksom bara inte.

20140211-134946.jpg

Nu ska jag väl slippa byta strumpor en tredje gång i alla fall.

Bra, Mammsen! Det är ordning med dig!

 

5 tankar om “Sockersöta strumpor

  1. Så himla smart att ta på tofflor! Ta inga tofflor på lilleman bara. Då vet du ju var du har honom när han fastnar i köket. 😊

    • Ja, att jag inte tänkte på det från början!

      Men till slut blev det ordentligt städat igår. Skulle sopa under Barnets stol men hittade inte sopskyffeln.Det slutade med att jag dammsög hela undervåningen. Och så städade jag toan när Barnet sov men han kom upp lagom när jag stod och skurade toastolen. Han tittade mycket förundrat på mig! Lite senare upptäckte jag honom när han stod med toaborsten och skurade toan med stor frenesi! Sen lekte han med bidén så det ledde till att jag moppade hela undervåningen. Då blaskade Barnet så mycket med skurvattnet att jag fick ställa honom i duschen. Allt medan jag lagade potatismos och falukorv! (Funkar riktigt bra att ha korven i ugnen märkte jag. Skivorna blev välstekta men inte så flottiga!)

      • Som mamma är jag förstås mäkta imponerad! Han har länge visat intresse för toaborsten men inte lyckats ta den. Trodde att han skulle stoppa den i munnen när han väl fick tag på den! Och vi har ju självstängande lock så med ena handen höll han uppe locket och med den andra skurade han för glatta livet! Mammsens hjälpreda! ❤

  2. ÅH VAD GULLEPLUTTEN ÄR DUKTIG!!! Ska han bli lika duktig som Mamsen ??? Verkar som det 🙂 Så bra med en pojke som redan från början, får lära sig att städa toan. Det kommer att bli en redig karl av honom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s