Vem vinner ikväll? – mellofinal del 2

20140308-201001.jpg

20140308-201020.jpg

20140308-201009.jpg

Okej, verkligen i sista laget men jag måste ju tippa en vinnare!

 

Så här kommer en snabbis:

1. Sanna Nielsen

2. Alcazar

3. Yohio

(Jag har inte glömt mitt kändismöte – det avslöjar jag nästa gång!!!)

 

4 tankar om “Vem vinner ikväll? – mellofinal del 2

    • Kul att Sanna vann! Jag hejade på henne, men gillade Alcazar också. Fast Ace var jag inte så mycket för, måste säga att jag blev överraskad att det gick så bra för henne! Trodde det skulle gå lite bättre för Yohio men så har jag ju tillbringat de två senaste veckorna på dagis också… 😄

  1. Bra gissat av dej! Jag tyckte Ace var bra och även Ellen B……………men vi brukar ju inte tycka lika 😉

    • Jag tyckte att Ellen B:s låt var fin också. Och även om jag inte gillade Ace låt först har jag sjungit på den i flera dagar nu… Blev lite provocerad bara att hon inte vill jobba. Fast jag vill ju gärna också tjäna pengar utan att jobba…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s