Lillalinas på Instagram

Jag har skaffat en Instagram till.

Jag har funderat lite på om jag inte borde ha en insta som är mera kopplad till bloggen. Ibland skulle jag vilja publicera foton och tankar som har mer med LillaLina att göra, men jag är lite för blyg för att göra det på mitt vanliga konto.

Dessutom är ju mitt andra Instagramkonto mera privat och eftersom jag har bilderna kopplade till bloggen vill jag inte lägga ut för mycket bilder på Barnet eller andra personer där. Men samtidigt tycker jag att det är roligt att de som inte har Instagram (läs mamma och Pappsens mamma) kan få ta del av mina vanliga foton också… Så det är lite kluvet. Men jag gör ett försök i alla fall!

Så nu finns det ett konto som heter lillalinas!

Välkommen att följa!

20140701-131736-47856799.jpg

10 tankar om “Lillalinas på Instagram

  1. Vad farao har man Instagram till – och varför? Mina foton hanterar jag i Flickr där jag kan dela dem med vem jag vill och även lägga dem i bloggen – är det inte just det som är poängen med Instagram, eller?

    • Hm…. Är så dålig på Flickr! I instagram kan du inte redigera bilderna så mycket, bara lägga på olika filter men kvaliteten blir dålig. Men väldigt många har det, du kan följa dina vänner och olika kändisar. Kommentera och gilla deras bilder och såklart är det kopplat till Facebook så att du kan publicera din bild även där! 😃 Är roligare än vad det låter! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s