Visst kreverar man?

20140731-092422-33862121.jpg
20140731-092423-33863701.jpg
Jag som alls inte är så noga av mig får närapå spader när jag ser sånt här!

Pappsen skulle jag nästan kalla för perfektionist – ändå är det han som är boven i dramat! Han parar alltid ihop muggarna fel!

Kanske för att retas? Men han har gjort så här i över ett år nu och jag har faktiskt aldrig sagt något!

Och nu när Barnet ritar med överstrykningspennorna så sätter Pappsen på korkarna helt uppåt väggarna fel!

Gaaah!

6 tankar om “Visst kreverar man?

  1. En person alldeles nära mej, ställer in skålarna i köksskåpet alldeles galet. Den största ska ju stå underst……….men i vårt skåp kan det bli helt tvärt emot. Jag kreverar inte, men jag suckar lite 😉

    • Åh… Jag ställer också in skålarna fel. Jag orkar inte ändra ordningen. Och matlådorna kastar jag in fast jag förstår att de kommer att rasa ut nästa gång man öppnar. Fast jag ställer sakerna på rätt plats i skåpen i alla fall. Pappsen kommer på nya ställen för allt jämt…

  2. Håller med dig! Muggar hopblandade i färgerna…inte bra 😉 Vissa saker måste ställas på sina rätta platser också, annars funkar det inte (fast det gör det ju iaf) Och man får göra som Mait…sucka och sen rätta till det 😉

    • Ja, Pappsen är ju så ordningssam så det förvånar mig att han gör så här! Själv gör jag en massa andra ”fel” i köket, men det är ju bara väntat… 😉

    • Jobbigt! Av 100 spenderade timmar i köket har jag bidragit med 90. Ändå möblerar Pappsen om i skåpen MED FLIT hela tiden för att han tycker att HAN bäst vet hur det ska vara. Jag blir tokig när han är på jobbet, Barnet är argt, jag stressar, maten bränner fast och det jag behöver inte går att hitta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s