Pappaskämt #23

IMG_4303.JPG
En nörd.

Tänk på en nörd!

Visst är det en man du ser framför dig?

För visst är det våra karlar som går in i saker som uppfyller dem helt? De ägnar alldeles för mycket tid åt det och däremellan så pratar de på tok för mycket om det, läser om det eller ser tv/film som rör deras intressen.

Sport, dataspel, bilar, jordbruk, teknik, träning, jakt…

De har liksom en tendens att snöa in på saker medan vi kvinnor har fler intressen som vi är mer lagom intresserade av.

Låter det inte bekant?

I så fall – stort grattis!

13 tankar om “Pappaskämt #23

  1. En nörd…en man…javisst! Håller helt med dig. En sak/hobby/idé i taget…jaaaaaaaaaaaaaaa 😉 Så är det. Jag har också en hobby, som upptar mycket av mina tankar….men så finns det ju så mycket annat som jag gör också. Lösa korsord, läsa mina böcker o.s. v. Jag vill inte ”snöa” in på bara en sak 🙂 Kanske ”klarar” män bara ett intresse i taget ???? Vem vet?

    • Ja, det kan säkert vara så att de bara kan hantera ett intresse i taget! 😉 Dessutom saknar männen känsla och pratar gärna om sitt intresse med alla! Utan att märka att folk inte är intresserade. Så gör inte vi kvinnor!

  2. Mmmm jag känner en manlig nörd som är insnöad på jakt. 😊 Försöker lyssna intresserat, men det han säger försvinner ut genom andra örat… 😁

    • I mitt ”förra” liv, fick jag lyssna på jakthistorier mest hela tiden. Vilket gör att jag är ganska bra på att veta en massa om jakt. Utan att för den skull, vilja gå ut i skogen och jaga 😉 Det fastnade liksom i huvudet mitt…haahaa 😉

      • Bra gjort av sig att lyssna! Jag borde kunna en massa om bilar men tyvärr stänger jag av… Visst, ett och annat fastnar. Igår överraskade jag Pappsen med att veta vad en luftmassemätare har för funktion i bilen. 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s