Bloggutmaning

Det får helt enkelt vara lite glest på bloggen just nu, jag har fokus på så mycket annat. Graviditet, familj, renovering, jobb, julbestyr… Det är så roligt med bloggen men ibland har jag inte riktigt tid till den.

Renoveringen på övervåningen går framåt. Idag valde vi tapeter. Det kan bli riktigt bra… eller inte helt bra… vi chansar lite där.

Jag har fått en bloggutmaning från I skuggan av Arvid och Lydia. Tack för utmaningen! Här är mina svar!


Livsmedel som jag inte kan klara mig utan

Svårt val mellan potatis och bröd (GI är inget för mig…) Allt med potatis är ju gott! Kokt potatis, stekt potatis, klyftpotatis, pommes, chips, potatisgratäng… Mmm…

Men ett liv utan bröd skulle inte heller bli detsamma! Det är ju så gott med bröd till frukost, till fika, till mitt kvällste! Och eftersom jag dessutom älskar att baka bröd så faller valet på det. Vad vore livet utan ett nygräddat bröd där smöret smälter? Eller min jullimpa med skinka och senap? Nä, det skulle bli fattigt!

IMG_3937.JPG

Bästa efterrätten

Det finns hur mycket som helst att välja på! Jag gillar att bjuda på chokladmousse eller ginos, men egentligen tycker jag att vanlig glass med grädde och frukt är en klockren kombination som är svårslagen! Gärna jordgubbar en sommardag eller hallon och blåbär som man själv plockat med sig på sin skogspromenad.

IMG_3332.JPG

Vad jag skulle träna om jag hade en hel dag på mig

Åh, en hypotetisk fråga! En hel dag ledig? Träna?

Jag har inte övergett tanken att jag är en person som gillar att träna, bara att jag inte riktigt kommit till skott. Jag har visserligen gått på gymnastik, aerobics, afrodans, zumba, boxning, styrketräning och löpning och allt har varit kul, men det har inte hållit i längden. Det jag verkligen gillar och som jag inte överger är mina promenader. Hade jag en helt ledig dag skulle jag gärna vandra i vacker natur. Drömmen är att få vandra i alperna (och stanna i små stugor och fika.)

IMG_0376.JPG Bild från Google.

Bästa träningsredskap

Min egen kropp. Jg gillar inte när det blir för omständigt. Jag vill inte behöva åka hemifrån eller plocka fram saker för att träna.

IMG_0375.JPG

Tacksam över

Det må låta klyschigt men att vara född i ett rikt land med fred och demokrati är inte alls självklart och något jag ofta känner tacksamhet över. Jag har dessutom massor i mitt egna liv som jag är enormt tacksam över. Min familj och det väntade barnet framför allt annat. ❤️

IMG_3949.JPG

Kommentera gärna med dina svar på en eller flera frågor!

2 tankar om “Bloggutmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s