Lång dokumentär och kort video

Pappsen har jobbat hela dagen så vi borde väl sätta oss ihop i soffan nu när han är hemma igen och barnen sover. Frågan är bara vad vi ska titta på nu när vi sett alla avsnitt av ”Making a Murderer”? Jag vet att jag nämnt den på en av mina instagram också men det är bara för att den var så bra och för att jag inte kan sluta tänka på den. Jag sitter bara och googlar och letar mer information nu när vi tittat klart. Och googla INTE innan du tittat på alla avsnitt (ja, jag kunde själv inte hålla mig). Någon som har sett den?

Jag såg en helt annan liten video idag om samtycke också. Det finns så många saker som är viktiga att uppmärksamma och jag tycker verkligen om när man gör det med humor! Själv skrattade jag när jag såg den så jag ville dela den vidare.

 

Egentligen är jag sömnig och skulle vilja sova direkt men jag ska försöka orka med lite tv-tid med Pappsen. Inte minst för att jag alltid förser mig med något gott när jag sätter mig i soffan på kvällen och det vill man ju inte missa.

4 tankar om “Lång dokumentär och kort video

  1. Nu är det så många som har tipsat om making a murderer så nu bara MÅSTE jag börja kolla den. Sambon sa häromveckan: Nu vet jag en serie som du skulle älska! och visade den på netflix- vet eg. inte vad det säger om mig men men… 😉

  2. Ja, det måste du nog faktiskt! 🙂 Det är egentligen inte en titel som jag trodde passade mig heller, det va Pappsen som hade hört talas om den på radio, men vi blev nog lika fast båda två! Det blev några sena kvällar när man såg ett avsnitt mer än vad man hade tänkt hela tiden… Du får säga vad du tyckte sen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s