Ut i skidspåret – svänger det här igen?

Igår fick jag till lite egentid igen. Jag tog en tur i skidspåret! Vi bor så bra att vi har en skog med motionsspår precis intill huset, så när solen sken var det bara att lämna Bäbisen, Pappsen och Bäbisens farfar som var på besök, och spänna på sig skidorna.

Det fanns inga spår gjorda så det var lite tungt att åka. Det gör egentligen inte mig så mycket men jag får lite prestationsångest när jag är först ut och kanske andra ska åka i mina spår sen.
Vi bor på en liten ort så alla skulle förstå att det var jag när de ser att spåren leder ut från vårat hus. Jag är inte så duktig på skidor heller. ”Åker hon så där tätt med skidorna igen?” ”Har hon plogat sig nerför den här lilla backen?!” ”Jaha, här ser man ett tydligt avtryck där hon har legat igen.”  Tyvärr kan jag inte svänga på skidor så jag ramlar ganska ofta och man blir förvånad när man ser avtrycken sen, så skarpa de är!

Nämen, här sitter jag visst och har lite egentid igen. Pappsen skulle lägga Bäbisen men de somnade förstås båda två. Bäst att väcka Pappsen så att vi kan dricka lite kaffe innan Bäbisen vaknar.

Nähä, för sent. Bäbisen har vaknat men Pappsen verkar sova vidare.

6 tankar om “Ut i skidspåret – svänger det här igen?

  1. Lovar att det bara är du som tänker så! Den som kommer efter tänker säkert inte på om spåren är tätt ihop eller om det är kravel-märken i snön var fjärde meter!! =)

  2. Säger som Jenny. Ingen annan som tänker så. De är ju såklart bara glada att någon varit snäll och spårat.

    Bra läsning det här fina Lina. Du skriver jätte bra, roligt och intressant att läsa.

    Lånade receptet på din limpa här nedan igår. Den blev jätte god. Och bra betyg av min kära fick jag också. Tack för inspirationen. ❤

  3. Åh Lina…här sitter jag framför datorn, med ett stort leende på läpparna. Du skriver så roligt om din skidåkning. 🙂 Förr ( !!!) när jag åkte skidor, så tänkte jag likadant som dig. Men inte är det någon som följer dina spår och kommenterar din åkning. Det är något som man tror själv bara…. Säkert har du nu gjort fina skidspår i dalar och backar. Och härligt att få egentid också ….det behöver man som Mamma. (Har hon plogat sig nerför….???) Hi Hiii….Tack för att du får mig att le 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s