Utan rosor på alla hjärtans dag

DSCN0984

När pappor, eller förresten karlar överlag, kommer i grupp kan de verkligen ge utlopp för sitt speciella sinne för humor. Det gäller till exempel på mansdominerade arbetsplatser. De tävlar om att ställa till spratt för varandra, det ena värre än det andra. Omklädningsskåp spikas igen, skor tejpas fast i golvet och man gömmer varandras saker. Inget ont om vare sig mitt eller Pappsens jobb, men skulle sånt förekomma på min (kvinnodominerade) arbetsplats skulle cheferna kalla till krismöte!

Det kan väl vara helt okej att liva upp stämningen på jobbet lite. Problemen uppstår först när man tar med sig jargongen hem och tror att man är rolig.

Igår stod jag i duschen när Pappsen borstade tänderna. Duschen var igenimmad så jag kunde rita några söta hjärtan åt Pappsen på väggarna. ”Fint.” sa Pappsen. Sen tog han iskallt vatten i handflatorna och kastade in över mig. Och så skrattade han så mycket åt sin lilla lustighet att han frustade ut tandkräm över hela duschen.

När han fick se allt lödder blev han förstås bara ännu mer uppåt och tyckte att han fått till ett riktigt lyckat skämt.

Vilken romantiker.

Så den pajasen får bli utan uppvaktning på alla hjärtans dag.

11 tankar om “Utan rosor på alla hjärtans dag

  1. Nä men! :-O Nej, strunta du i blommorna, så spar du lite såndäringa jobbig miljö också 🙂 Snittblommor transporteras jagvetinte hur långt för att kunna stå i våra hus några korta dagar. Bättre med dina pioner och tulpaner! 😉

  2. Känner att jag måste skriva en ursäkt.. för jag sitter här och skrattar… Görans skadeglada humor har format mitt ännu unga sinne… haha 😀

  3. Gör herrn hemma på mej med, men tror inte han vågar längre. Iskallt vatten i en varm dusch är nämligen det värsta jag vet, har jag upptäckt. Och idag på jobbet när jag skulle göra iordning barnens skidor och tog av mej vantarna för att kunna ställa in skidorna bra så kommer två rara barn och kastar snö på mina händer. De som var röda av köld redan innan. Det var inte heller så uppskattat. Annars gillar jag skämt, men inte i kombination med kyla har jag insett. =)

    • Jaså, han gör det? Ja, det är ju en spexare. Det är fruktansvärt med kallt vatten/snö! Bara roligt för skämtaren. Som tur är är det ofta jag som är skämtaren annars. Jag hoppas att du ger igen bra på herrn därhemma också! =)

  4. Vad är det med karlar och deras skämt ? Skämten får de utföra…som du sade…på sina arbetsplatser. Kallt vatten i duschen…usch 😦 Skadeglada skämt gillar tyvärr både G och P. Du får ge igen…Haahaaa! Fast lite kul är det ändå! Vi tjejer kan också skoja….

    • Ja, det är det ihåliga trädet på förrförra stället vi bodde! Det saknar jag – där skulle jag ju gömma sockerdricka när barnen blev större! Men får hitta nåt bra ställe i nya trädgården istället. 😉

  5. Ooohhh….gömma sockerdricka i trädet! Vilken härlig känsla det gav mig. Jag som ville vara som Pippi när jag var liten. ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s