Idag rev vi ut köket!

Idag har varit en rolig dag! Större delen av min familj har varit och hjälpt till att riva ur köket i nya huset. Skoj när alla står och bänder och sliter och åstadkommer så mycket! Mamma hade med kaffe och muffins som vi fikade på i uterummet. Bra med en hjälpsam familj!

Syskonbarnen trivdes också. Det är härligt med barn, de ser saker ur en annan synvinkel och hittar skatter överallt. Titta här bara! Draperiet som vi rivit ner – det var ju som en massa jättelånga halsband i vackra färger! Det ville de hemskt gärna ta med hem! Det tyckte deras hjälpsamma morbror också att de skulle göra.

draperi - Kopia

Bäbisen tycker också om sitt nya hus. Mycket spännande att titta på! Det verkar alltid hända nåt skoj där, tycker han. Betydligt mer livat än att bara sitta hemma och glo på Mammsen hela dagarna. Varför har vi inte gjort sånt här kul varje dag?

DSC_1251 - Kopia

Och så här såg köket ut på eftermiddan idag. Sen försvann fläkten också.

kök

Så nu blir det en slapparkväll med ett glas vin till andra chansen efter dagens slit. (Okej, jag har inte slitit mycket idag, mest burit på Bäbisen och tryckt i mig några muffins och en del tårta. Och nån kaka här och där. Men det kan vara nog så krävande för en avdankad mamma.)

3 tankar om “Idag rev vi ut köket!

  1. Jag önskar att vi kunde varit med…hjälpt till….och fikat förstås 😉 Jag har aldrig fått bända och slita ner något. Skulle vara kul. att få slita ner något!!!! Vore på tiden 🙂 Och du Mammsen kan unna dig en kaka och en tårtbit ibland……låt dom andra jobba..hiihiiii!!! Du har nog fullt upp med B 😉 Så spännande det här är, för oss långt borta, som ser allt liksom på avstånd. men snart kommer vi och hälsar på 🙂

  2. Det har varit en bra och rolig dag :)….träffa alla barnen ❤ och mina barnbarn ❤ ….inte jobbat, bara tittat på, suttit i solen…… och sedan ätit god paj:)….Det kommer att bli så fint!!

  3. Som tur var lyckades vi övertyga de lyckliga barnen att lämna de långa vackra halsbanden i sophögen. Mina argument var att de var äckliga och smutsiga… Barnen tyckte vi kunde tvätta dem, men gick ändå med på att lämna dem. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s