Så får du din önskan att slå in!

20130302_224816

Jag vill ju att Bäbisen ska sova hela nätter och har funderat på hur jag bäst ska hjälpa honom med detta. Fick för mig att om man skrev ner sin önskan så skulle chanserna öka för att det skulle inträffa, men när jag googlade så hittade jag ingenting som styrkte detta. Istället halkade jag in på ett trevligt inlägg på Flashback som innehöll en väldig massa bra tips och råd! Tänkte dela med mig av de bästa.

Bland annat berättades det just hur man får sin önskan att slå in.

”Karva in din önskan i en bit bambu och begrav den sedan på en säker plats, så ska det du önskar slå in!”

– Åh, så bra! Jag ska genast fundera ut en säker plats!

”Rista in din önskan i skalet på ett äpple. Håll äpplet i handen och meditera över din önskan. Doppa äpplet i kanelhonung och ät upp det fullständigt!”

Ja, det lät ju ännu trevligare. Absolut värt att testa!

”Om någon du vet har stulit något ifrån dig, ha järnört på dig och konfrontera den personen.”

Jag läste järnRÖR först och tyckte att det lät vettigt. JärnÖRT känns inte alls lika effektivt.

”Skydd mot våld. Rönn som skurits på valborgsmässonatten skyddar mot överfall. Häng rönngrenen tvärs över ytterdörren. Är du mycket nervös av naturen och bor tillsammans med våldsamma personer kan du sätta upp ett rönnstaket runt sängen.”

– Tur att Pappsen inte är våldsam av sig. Jag är så dålig på att bygga staket! Kan tänka mig att man får snickra till en liten grind också och det känns rätt bökigt.

”Har folk börjat prata om dig kan du få stopp på skvallret genom att bära en kryddnejlika på dig.”

– Så himla behändigt! Bra för oss som bor i små hålor där det alltid pratas om alla.

”Få ett par osams. Skriv namnen på ett kokt ägg och ge ena halvan till en vovve och andra till en kisse.”

– Det lät festligt! Vet bara inte vilka jag ska prova det på.

”Ska det hända mycket ute så strö lite kanel på dina skosulor och bär några mandlar i dina fickor innan du går ut.”

– Kanonbra tips. Det ska jag ge Pappsen nästa gång han ska ut på fest.

”Bli kvitt problem genom att gå till ett ställe där du får tag på jord. Ta upp lite i din hand. Se in i jorden och tala om ditt problem högt. Kasta jorden bakom dig och gå därifrån utan att vända dig om och titta.”

– Det måste jag prova nästa gång jag är på Plantagen! Inte vända mig och titta. Det är bara att traska på!

För samtliga tips:

https://www.flashback.org/t563345

4 tankar om “Så får du din önskan att slå in!

  1. ja, vi måste ju få veta, om detta fungerar 🙂 Speciellt det där med bambu…kanske finns det att köpa i Ulfåsa ?? 😉 fast vad är en ”säker” plats för en bit bambu ???

  2. Hahaha. Vilka superbra tips (förutom det där med rönn, tycker också det verkar aningen krångligt. Jag är inte heller så himla bra på att snickra staket. Fast vi skulle kanske kunna hjälpas åt iofs. Vem vet, vi kanske är fenor på just rönnstaket). Återkom gärna med resultat när/om du provat.

  3. Ja, jag ska absolut återkomma när jag testat tipsen! Det är så mycket att prova att jag nästan får hybris!
    Säkert ställe, ja… Det kommer nog att gömma sig bambu både här och där så småningom. Finns som sagt mycket man kan önska sig! Och nu när man kommit på ett så kanoners trick är det bara att köra på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s