Idag gick stora flyttlasset!

Idag har vi flyttat in i nya huset! Det är fortfarande lite kvar att göra med köket men det funkar att använda.

Och så är det förstås fullt av kartonger att packa upp. Bäbisen har varit lite orolig på kvällen, det har nog varit en konstig dag för honom. Men nu sover han. Och Pappsen och jag sitter utslagna i soffan efter tre hektiska veckor med renovering, städning, packning och flytt. Tur att vi har fått mycket hjälp!

Men vi har en riktigt behaglig känsla i kroppen. Det kommer att bli ett bra hem!

3 tankar om “Idag gick stora flyttlasset!

  1. Skönt att känslan i magen är bra! Jag tror också det kommer att bli ett jättebra hem! Sitt och pusta nu, det är ni värda efter allt ni slitit i flera veckor! Tycker ni har kämpat på helt otroligt och inte ens klagat!! =)

  2. Så härligt för er tre! Vet att det varit mycket jobb för dig och Pappsen, men nu är ni äntligen hemma 🙂 Så fint det blir/är i nya huset….säker på att ni kommer att trivas underbart gott där. Hemma!!!!

  3. Ja det är underbart med eget hus och veta att vi inte ska flytta på länge! Vi packade upp ett tag sen tog vi med oss babyvakten och en 2, 8 och satte oss i bastun! Nu har jag letat upp tepåsarna så det blir en macka och en kopp te innan sängen. Bäbisen sover fortfarande som en stock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s