Tv-kocken i mitt hjärta

Bäbisen vaknar tidigt på morgonen – ofta mellan fyra och sju men vaknar han alltför tidigt brukar han kunna somna om. Vi har börjat lägga honom lite senare på kvällen också men vet inte om det spelar så stor roll. Fast han sover gott på sin välling, behöver inte äta på länge sen.

Jag är ju en morgonmänniska och gillar att komma upp tidigt! Då kan jag titta på nyhetsmorgon! När Bäbisen var nyfödd kom jag alltid upp lagom till slutsignalen och missade alltså den bästa delen – Mitt kök med Tommy Myllymäki. Det är en riktig favorit!

Pappsen brukar reta mig för han tror att det är Tommy själv jag som jag är svag för. Haha, så dumt! Som att jag skulle sitta framför tv:n och falla för Tommy Myllymäki! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

tommy

Runda rara kinder men inget som får Mammsen på fall

Han är för rolig Pappsen! Tommy Myllymäki – vad får han allt ifrån?

Det finns ju bara en i mitt hjärta.

paul svensson

Nä, så här ska det se ut!

Fina fina Paul Svensson.

4 tankar om “Tv-kocken i mitt hjärta

  1. Hittade din blogg av en slump. 🙂 Den är verkligen underhållande och du skriver så bra! Hälsningar från en annan mamma i Linköping med lite större barn än din lilla Bäbis!

  2. Ja, du har sååå rätt! Paul Svensson har det lilla extra…som alla tjejer faller för 😉 Tommy M. är för söt! Sockersöt!!! Nä, lite fulsnygga ska de vara. Det är dom som har charmen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s