Amningsstubb

Jag har inte varit hos frisören på över ett halvår men ändå har jag just nu en ganska modern frisyr. Kortare hår på vissa ställen och långt hår på övriga huvudet. Tänk att jag kunde vara så trendig!

Kan det vara Bäbisen som med sina klamrande små nävar lekt frisör?

Eller…

…kan det vara mitt hår som är på väg tillbaka???

För det är väl det man menar med amningsstubb? Att håret man tappat växer ut igen?

Det vore fint! Ja, inte för att det ser så värst ut just nu – hur jag än lägger håret så spretar stubben fram. Men det sägs att håret växer med ungefär 1 cm i månaden så om jag bara ger mig till tåls så ser det nog helt okej ut… till nästa år.

Under tiden gör jag så gott  jag kan av det. Och åtminstone stubben i luggen går att variera på flera sätt.

20130410_093946

Lite nonchalant spretigt

20130410_094148

eller rakt och uppnosigt

Äsch, det kanske inte är så tokigt ändå!

5 tankar om “Amningsstubb

  1. Sådär snygg har jag varit i håret i ett och ett halvt år och tyvärr blir det inte bättre… Fast det skulle kunna bero på mina mediciner också iofs. Jag får väl hoppas på att det blir och förblir högsta mode eller något 🙂 stubben rakt upp var snygg. Den ska jag nog slå till på imorgon 😉

  2. Oj, så länge! Hoppas att mitt växer fortare… :/
    Ja, precis får väl tro att det blir trendigt. Hoppas att du trivdes med stubben rakt upp. Vassego för tipset! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s