Bästa köpen i Ullared

Nu har jag varit i Ullared!

20140122-194449.jpg

Överlag gick det bra! Jag hade klockan på 3.50 och skulle åka hemifrån 4.30. Hutlöst tidigt men andra ord! Syrran, den nitiske tidspolisen, oroade sig nog för att jag skulle försova mig men jag vaknade långt innan klockan ringde och hämtade upp henne nästan tio minuter före utsatt tid! Där kan man tala om att passa tiden!

Vi kom fram när det öppnade och det var nog bara 15 bilar på hela parkeringen! Syrran fick hybris och visste inte vart hon skulle stå men efter att ha bytt plats några gånger blev hon någorlunda nöjd.

Mamma hade inte varit i Ullared innan men hon behövde bara kasta en blick på varuhuset för att snappa upp det hela.

”Måndag-fredag 8-20…. det måste vara öppetiderna.” sa hon med blixtsnabb slutledningsförmåga.

Det här skulle bli bra!

Och väl inne på varuhuset såg det ut så här.

20140122-194514.jpg

Tomt!

20140122-194505.jpg

Tomt!

20140122-194523.jpg

Fast här står det visst en luffare.

 Sen vill jag väl tillstå att jag inte är nån riktig lång-shoppare. Fast det inte var mycket folk kände jag mig trött efter ett par timmar. Jag är van att snabbt rassla ihop det jag ska ha och nu när det inte var så mycket folk blev det mer att vi strosade omkring. Men det var väldigt skönt att inte behöva trängas!

Jag höll mig i skinnet, köpte bara sånt jag behöver och sånt som jag gärna vill ha. Ändå blev det mycket mer än jag förväntat mig och i kassan sipprade kallsvetten i vanlig ordning ur armhålorna av skräck för att pengarna inte skulle räcka!

Men det räckte och här är några av mina bästa köp!

DSC_0699

Söta små burkar.

DSC_0700

Dags för en one-piece!

DSC_0702

Har länge önskat mig en lergryta!

DSC_0705

Gardiner med rosor!

image4xl

Och så en vårjacka! Bild lånad från http://www.asos.com

Såklart blev det en hel del barnkläder och lite leksaker också, passade bland annat på att ladda upp med ytterkläder inför dagis.

Idag har jag börjat min jobbvecka. Imorgon avslutar jag den. Två dagar i veckan går an.

10 tankar om “Bästa köpen i Ullared

  1. Låter som ni hade en trevlig stund på Ullared 🙂 Kul att inte behöva trängas också. Jag har bara varit där en gång och det var flera år sen…..Maken o jag måste nog dit nångång och kolla läget. Om jag orkar med honom…han gillar att strosa runt ALLA hyllor!!! Och jag är som dig, Lina …handla det jag ska och sen hem. Inget strosande för mig.

    • Ja, det var väldigt trevligt! Ok, då får ni nog ligga över också, om han ska hinna kolla igenom allt… 😉 Jag ska ta med Pappsen till Ullared nån dag. 😊

  2. Ha ha!! Skrattar åt mammas kloka kommentar om öppet-tiderna!! 😄 Jag är jättenöjd med resan! Underbart att shoppa billigt utan att behöva trängas!!

  3. Sa jag verkligen så? Det har jag inget minne av 😉 Blev väl så exalterad av att vi var framme och jag fick se det omtalade varuhuset. 🙂 Tack för att jag fick följa med, gör det gärna igen.

    • Ja, jag kan inte garantera att det är den exakta ordalydelsen, men något åt det hållet! Tack för sällskapet! Kul att du inte blev avskräckt! =)

  4. Hehe, köpte oxå en one-piece (min allra första någonsin) i Ullared. En likadan som din, fast blå 🙂 Bor i den när jag går och skrotar hemma. Men visar mig inte i den för någon annan än min familj för jag tycker det är såååå fult. När det kom ett DHL- bud med paket till mig bytte jag snabbt om till ”vanliga” myskläder. Tur de ringde och förvarnade om att de var på väg.

    • Ja, jag har bott i min också sen dess! Så bekvämt och smidigt att dra på sig! Jag kommer garanterat att öppna i den nästa gång det kommer paket! Eftersom det alltid är Pappsen som beställer paket är det honom de ringer till (och han är förstås på jobbet) och glöm att han skulle vidarebefodra det till mig…! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s