Vaddå tunnelseende!?

Det finns vissa som hävdar att jag har tunnelseende när jag kör bil!

Det är befängt! Att jag inte är så bra på dragläge, backning och såna saker kan jag raskt erkänna, men jag är i alla fall en mycket observant bilförare. Ögonen spanar stadigt av vägbana och ytterkanter, ständigt beredd och risksökande.

Igår sålde Pappsen en av ful-bilarna. Jag var ombedd att hämta honom vid macken om det blev affär men när han ringde sa han att han skulle börja promenera hemåt.

Barnet och jag for snällt ut i andra ful-bilen för att hämta upp vår glade Papps. ”Pappa!” ropade vi när vi körde. ”Nä, ingen Pappa.” svarade vi medan vi spanade efter honom. ”Pappa!” fortsatte vi utan resultat.

Pappsen gick längs landsvägen när han såg oss komma. Eftersom jag inte saktade in började han vifta med armarna. När jag åkte förbi tänkte han att jag skämtade och snart skulle komma tillbaka.

Vi var vid macken när han ringde. Då trodde han fortfarande att jag på något vis skämtade….

Och ja, vad ska jag säga? Jag blev faktiskt lite rädd för mig själv. Okej om jag hade suttit och tänkt på annat men nu tittade jag ju verkligen efter honom och där stod han vid vägkanten och viftade och ändå såg jag honom inte!

Och jag är glad att inte Pappsen klev ut i vägbanan som han nästan tänkte men när han såg mig ratta bilen i full fart samtidigt som jag satt och hojtade så vågade han inte riktigt det.

Puh!

20140502-211816.jpg
Nu är i alla fall fin-bilen tillbaka så nu tar jag nya tag med den!

8 tankar om “Vaddå tunnelseende!?

    • Ja, usch. Jag får skylla på att han stod en liten bit efter t-korset så jag hade nog fullt sjå att växla och sen vet jag att det var en tulpanrabatt ungefär där han stod som fångade min uppmärksamhet lite.

  1. Låter illa! 😄 Men jag har blivit retad i åratal för att jag missade en viss manlig vän kallad HK som också påstod att han stod i vägkanten och vinkade. Tror de överdriver lite! (Eller hoppas!)

    • Ja, din vän kan nog tänkas överdriva! Fast man vet aldrig. Är man tillräckligt intetsägande kan man vara svår att upptäcka. 😉

    • Ja, jag kände att det var synd att alla skulle gå ostraffat ur detta så jag pryglade Pappsen. Det blev väl inte helt rättvist heller kanske men tyckte att någon behövde lida. Nu ska han väl lära sig att vinka bättre till nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s