Bonde söker fru

Bara en snabbis, vad tycker ni om ”Bonde söker fru” hittills? 

Det är Pappsens och mitt bästa program som vi måste se, och vi firar gärna med god mat på onsdagen och lite tilltugg till själva programmet. Jag får alltid gåshud några gånger under programmet, så,rörande tycker jag att det är!

I år tycker jag att det är väldigt fina tjejer som är med! De flesta av dem verkar så bra och hyggliga och schyssta mot varandra. Stackars Pia som åkte hem igår, men det är roligt att det verkar bli mycket riktig kärlek i programmet. Härligt!

Så, vad tycker ni då? Har ni någon bondefavorit eller några andra känslor för programmet?

Jag bjuder på ett par foton med mina fina apelsinskivor! 😉   
 

4 tankar om “Bonde söker fru

  1. Ett av mina favoritprogram, bänkar mej framför TV, missar jag nån gång så tittar jag i efterhand. 🙂 Äkta känslor. 🙂
    Dom är modiga som ställer upp.

    • Ja, ett av få program vi följer, det är detta och Solsidan. Visst är de modiga! Man vet ju att det kan vinklas en del och att alla har åsikter sen. Jag är glad att jag har mitt på det torra! 😉

  2. Håller med Mait 🙂 Det är modigt av både männen o kvinnorna att ställa upp i TV. Jag tycker väldigt bra om Marcus. Han vill så gärna ha barn ❤ De andra har ju barn…ja, inte Pontus förstås. Alla verkar väldigt trevliga i år. Tyvärr tror jag inte att Marcus klickar med nån. Vad tror du???

    • Jag tycker också om Marcus. Han verkar snäll och har humor. Men jag är tveksam till att han kommer att falla för någon av tjejerna som är kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s