Hyacint-frossa

Idag har jag varit i stan med mamma. De flesta julklappar är klara men jag börjar ändå bli stressad, det är så mycket kvar att göra. Jag står mest och gör julgodis, för det går så snabbt och lätt. Idag blev det daim-fudge. Väldigt god! Den står och stelnar nu så kan jag skära upp den och fota den sen.

Imorgon är ändå sista dagen på förskolan för Barnet, sen blir det jullov. Det blir skönt att slippa hämtning och lämning, även om det inte brukar bli så mycket gjort i hemmet när båda barnen är hemma. Ni som också har 15-timmarsbarn vet nog vad jag menar. Men visst ska det bli mysigt.

Eftersom jag fick så positiv respons på mina förra hyacinter så lägger jag ut foton på min senaste plantering och förväntar mig naturligtvis stående ovationer även här. Jag hittade ett kärl som vi hade hemma när jag var liten och så fick jag användning för en av mina torkade apelsinskivor igen.

DSC_0190

Ganska precis en vecka kvar till julafton…

 

7 tankar om “Hyacint-frossa

  1. Ja, du får en stående ovation här igen!!! Snygg bytta (är det mässing eller koppar?) Du planterar dina hyacinter precis perfekt lagom…som jag sagt förr ❤ En liten rosett av spets, dina fina torkade apelsiner , guldiga kulor och mossa runtomkring. Ljuvligt vackert, tycker jag. Du är så duktig ❤ Fast stressa inte för mycket!!! ta det lite lugnt….du hinner ❤

    • Ja, jag mindes byttan och trodde att jag hade den här hemma nånstans. Blev så glad när jag hittade den! Men hyacinterna fyllde inte ut så bra så jag fick sätta dit lite tingeltangel också. 😉
      Skulle gissa på mässing. Funderar på att putsa upp den men just nu tyckte jag att den var fin som den var.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s