Klarar du teorin?

Nu är jag igång och pendlar igen då! 12 mil om dagen betar vi av, bilen och jag på jobbdagarna. Det är väl som det är, när man absolut vill bo på landet så får man kanske räkna med att det kan bli lite restid när man ska nånstans. Man är verkligen beroende av körkort när man bor som vi gör, särskilt som bussturerna blir allt färre samtidigt som serviceutbudet på landsbygden minskar i stadig takt. Man får vara glad att man tog det där körkortet en gång i tiden!

Men lite ovan är jag allt bakom ratten nu när jag inte kört så långa sträckor. Numera trivs jag bäst i lite lägre hastigheter och jag kan inte så mycket som peta på stereon utan att hamna ur kurs. Och ligger jag bakom någon vågar jag inte dra på vindrutespolningen eftersom jag så lätt blandar ihop den med helljuset. Men så har det i och för sig alltid varit. Vissa saker lär man sig visst aldrig!

Fast jag har faktiskt provat att gå in på Körkortskolan för att kolla hur illa det var och om jag behövde fräscha upp mina teorikunskaper i trafiken. Men det verkar som att det mest är handhavandet av bilen som jag inte klarar av så bra, som dragläge och att låta bli att blända folk med helljuset och så då. Men det skadar ju aldrig att läsa på och hålla sig uppdaterad.


Prova du med och se om det är något du behöver fräscha upp!

 

 

6 tankar om “Klarar du teorin?

    • Jo, jag är nöjd men hade lite tur med frågorna. Mest om hur man beter sig i trafiken. Jag är inte så bra på last och vikter, vilka lysen som får kombineras och sånt. Borde läsa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s