Trisslotter och en rulle med snus

Nu är det julklappstider! Vissa kanske är klara, andra kanske inte ens har börjat. Själv är jag nånstans i mitten.

Jag är inte alls bra på att köpa julklappar och presenter till folk. Jag har för dålig fantasi! Barn går väl an men vuxna är svårare eftersom de oftast har det mesta som de behöver redan.

Enklast är saker som går åt. Ja, jag är en sån här vän av trisslotter. Och chokladaskar. Eller en rulle snus om man nu har att göra med en glad snusare. Sånt kommer alltid till användning på ett eller annat sätt. (Och även om jag inte förespråkar tobak så känns ändå snusning rätt harmlöst).

De senaste åren har jag köpt i princip alla mina julklappar på nätet. Som stressad småbarnsförälder som bor på landet känns det som en bekväm lösning. Men lite julshopping bland tomtar och granar till tonerna av Jingle Bells vill man ju ändå åt så Pappsen och jag ska försöka få till en stadstur i dagarna.

Hur ligger du till med julklapparna? Och vad är du för typ av julklappsköpare? Kör du också på trisslotter eller har du livligare fantasi än så?

img_9742img_9741

I de flesta lägen vinner landet, men när det gäller julskyltning är den ändå bäst i stan. Här Stora torget i Linköping.

11 tankar om “Trisslotter och en rulle med snus

 1. Trisslotter brukar alltid gå hem 😊
  Men jag å andra sidan brukar skriva en lång önskelista till min mamma . Allt för att göra julafton mer spännande. Men en rulle snus brukar aldrig stå med på listan 😂

 2. Julklappar är både ett kärt besvär och ett stort besvär. 😉
  Jag är nästan i hamn med våra. Tacksam för önskelistorna! 🙂 🙂
  Saker som går åt är inte alls dumt, olika sorters te och salamikorv som exempel. Har många gånger tänkt att köpa på välgörenhets-hemsidorna……………typ röda korset, men tyvärr inte hittat det jag tror barnen skulle vilja ha……..eller också har prisnivån inte varit min nivå .
  Kanske lättare att hitta klappar till vuxna på såna sidor……….eller också har jag tittat för dåligt 😦

 3. Oh sa fina bilder fran min universitets stad ! Sa roligt att fa se nu nar jag bott utomlands sedan saaaaa manga ar. Fina flingor ocksa !

 4. Jag är nog som dej, jag handlar de flesta klappar på nätet, men vill ha en tur till stan för julklappsshopping. Bara för att… 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s