Jobbhelgen till ända

Då närmar sig den här helgen sitt slut. En helg där jag tillbringat nästan all min vakna tid på jobbet. Jag hinner inte blogga så mycket men tänkte ge ifrån mig ett livstecken.

Vi har såna mastodontpass när vi jobbar helg! Det är uppstigning klockan 5 för att vara på jobbet en halvtimme innan vi börjar. Sen jobbar vi snabbt och flitigt och allt funkar som det ska, ändå måste alla jobba över en timma! Jag var hemma kockan sex i lördags och då hade jag huvudvärk och ont i kroppen och så fort Barnet lagt sig somnade jag på soffan under min kofta och med Rut som en lång och mager mask längs benet. Sen jag fick barn somnar jag närapå aldrig i soffan, jag har blivit så fasligt kvällspigg, men nu var jag trött och det var skönt att få ett par timmars extra sömn. Idag var jag hemma klockan fem och mycket piggare.

Förstås vill jag bara vara hemma med min familj på helgerna och det är trist att Pappsen och jag går om varandra, vi får ingen ledig dag tillsammans förrän nästa helg. Fast jag har ändå kul på jobbet när jag väl är där. Det känns som att bitarna börjar falla på plats igen efter mammaledigheten. Och vi är en fantastisk helggrupp!

På söndagarna är vi bara tre och killen i gruppen gjorde sin sista söndag tillsammans med oss. Jättetråkigt!

”Det här är alltså sista söndagen vi jobbar tillsammans…” sa jag ödesmättat när vi stod och märkte in prover. Det kändes tungt. Det var en sorglig stund. Tyckte jag. Han skrek av glädje.

Nåja, nu sover Lillhjärtat. Pappsen och jag ska upp och fixa lite i rummet vi renoverar. Pappsen spacklar och jag ska fortsätta att måla på min dörr.

Sen ska vi fira av vårat skiftbyte med tv-serie och cheez starz!

Pappsen och jag har haft så lätt för att snöa in på samma sak på tv. Förut har vi alltid dragit igång Full frys när vi velat se nån serie men så frågade jag efter nya förslag på facebook så nu har vi tittat på The Walking Dead! Jätteroligt med något annat! Den har gått på tv sen 2010 så vi hade en hel del att titta ikapp. Lagom till jul hade vi sett alla avsnitt och började fundera på ännu något nytt. Men… asch, så häftiga ska vi inte vara! Så nu har vi börjat kolla om på Walking Dead istället. Vi ska försöka hinna se alla avsnitt igen innan den nya säsongen börjar i februari.

twd

12 tankar om “Jobbhelgen till ända

 1. Kan även rekommendera ”Orphan Black”, totalt omöjlig att sluta titta på. Vi såg sista avsnittet på säsong 1 ikväll och känner oss lite tomma nu (säsong 2 är under inspelning). Sen väntar vi på säsong 2 av Under the dome, också otroligt bra.

  • Ja, visst känns det tomt när avsnitten tar slut! Tack för tipsen! Det kanske kan bli nån gång framöver! Funderar på Games of Thrones också.

   • Games of Thrones är jättebra. Går helt klart före de andra två seriernaag rekommenderade 🙂

   • Hmm, nu blev jag visst inloggad på det kontot som inte ska finnas kvar (eftersom det är avslutat för länge sedan). Och kommentaren blev inte helt rätt heller ser jag. ”Game of Thrones är jättebra och går helt klart före de andra två serierna jag rekommenderade 🙂 ” skulle det stå

   • Okej. 😄 Men bra att du har sån seriekoll åt mig! Walking dead en tredje vända känns lite väl. Blir nog Games of Thrones när den här omgången är slut!

 2. Förstår att det är underbart skönt när jobb-helgen äntligen är över! Vi måste låna lite fler Johan Falk- filmer av er!

  • Ja, förstås finns det många som har tuffare och längre arbetspass! (Glömde tillägga det, det hör ju till när man beklagar sig.) Men jätteskönt att vara ledig nu! Visst, ni får låna resten med! De är riktigt bra!

 3. Jätteskönt att du nu får några lediga dagar. Stort tack för hjälpen med nyckel!! Nu är jag inne i ett varmt o skönt hus. 🙂

  • Det var bra att vi kunde lösa det med nyckeln! Tack för sällskapet idag! Jag ska ta mig i kragen och kolla igenom alla mina nycklar, jag har tappat bort alla reservnycklar och sen igår är jobbnyckeln borta.Jag blir så trött på mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s