Nu är det jul igen

Idag har jag äntligen dammsugit. Det har behövts länge men jag har skjutit på det för jag har tyckt att det har legat så mycket verktyg i vägen.

Pappsen har börjat köpa verktyg inför renoveringen av nya huset. Jag ser det mest som ett ont måste men Pappsen blir bara gladare ju fler verktyg han kommer hem med. Det krävs visst en faslig massa verktyg när man ska renovera.

Och fast Pappsen själv har köpt allting och då borde veta precis vad som finns i kartongerna är han både ivrig och väldigt förväntansfull när han öppnar dem. ”Det är som julafton!” ropar Pappsen när han sliter i förpackningarna. Men då måste jag rätta honom. Riktigt så är det väl ändå inte? Han blev ju inte alls så där lycklig när han fick upp paketet med kalsonger i julas.

2 tankar om “Nu är det jul igen

  1. HaaHaaa….så har han alltid varit. Han älskar verktyg. Hur kan man bli så glad för verktyg….fattar inte….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s