Stora Barn – Stora Bekymmer

20130201_142342Det är inte lätt att få tid över att skriva inlägg, jag prover nämligen på livet som tvåbarns-mor! Just nu har jag en Stor Bäbis och en Liten Bäbis att ta hand om. Ojojoj, hur kunde jag tycka att det var jobbigt med en?

De säger att ju större bebisarna blir, desto mer kan de roa sig på egen hand. Men jag vet inte jag. Inte för att klaga – den Stora Bäbisen är söt på alla vis – men han är så gnällig! Och är han sur går det inte att distrahera honom med något annat (Var inte ledsen… titta där! Ser du fågeln?) Det gick några gånger men sen genomskådade han det och nu kör han sin klagolåt ända tills han får all min sympati. Visst – ibland kan Bäbisarna roa varandra men om nån blir ledsen är det som om de eggar upp varandra. Det blir ett himla daltande.

Det är väl som de säger, små Bäbisar – små bekymmer och stora Bäbisar – stora bekymmer.

Så jag längtar verkligen efter att den Stora Bäbisen ska bli frisk från sin förkylning. Då kanske han blir gamla vanliga Pappsen igen.

7 tankar om “Stora Barn – Stora Bekymmer

  1. HaaHaaaaa 🙂 Du är så rolig, Mammsen! Ja, de stora är värre än de små. Går ju inte att lura dem eller muta dem med något. Du får nog fortsätta tycka synd om den store och dalta lite med honom….det gillar han 😉 Tro mig…jag vet ;D

  2. Ja… det konstiga är ju att de aldrig bara blir förkylda. De tror alltid att det är nåt mer komplicerat. Så var det väl för din karl med? Först blev erat barn förkylt, sen blev du förkyld, när det blev mannens tur var det plötsligt… pollenallergi! Inte kunde det ”bara” vara förkylning. Tur att inte männen föder barn. Då skulle alla våra skattepengar gå till forskning om smärtlindring. Och så skulle de väl sluta jobba så fort de plussat och lägga in sig på vilohem.

  3. haha:)………..ojoj vilka tankar om männen…var kommer dom ifrån……..inte mej väl????:)………jag är fullt nöjd med min käraste här hemma.:).gnäller aldrig om krämpor, men……………..

  4. Nej han tillhör väl undantagen! Ja vi andra i familjen åker på förkylningar då och då, men konstigt nog har Min Kära i samma veva åkt på pollenallergi och sprungit till apoteket för att få nån bra medicin eller ringt 1177 för att få råd då…
    Och så säger han att han är täppt i näsan när det låter lite när han ”snorar upp”. För mej är täppt i näsan ”TÄPPT”! Alltså då kommer det ingen luft alls in!! Men han har peppar peppar blivit bättre!! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s