Lite roar småbarn?

Är jag vaken sover ingen

Denna eftermiddag har Bäbisen verkligen klätt bra i den här tröjan. Det kunde också ha stått ”När jag är vaken vill jag ha ALL uppmärksamhet och ändå blir jag inte nöjd. Och sova vägrar jag.” utan att man hade kunnat klandra honom för att komma med osanning.

Man får bära och vagga, sjunga och vyssja, prata och vissla… Dra i speldosan, dansa lite, slå takten med babygymet och göra grimaser… Hundra saker på samma gång för att hålla Bäbisen någorlunda tillfreds.

Men så oroar man sig för att man gör för mycket saker. Tänk om det blir överstimulans?

Jag har ju så svårt för att somna på kvällen när jag har varit för överstimulerad.

5 tankar om “Lite roar småbarn?

  1. Ja, lite svårt att somna blev det. Får tänka mig för i fortsättningen!

    Visst är den rar? Han fick den i julklapp av sin faster och farbror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s