YOHIO vinner melodifestivalen 2013

Det här är en blandning av hur jag tror att det kommer att gå och hur jag tycker att det ska gå! Men jag tippar YOHIO som vinnare ändå! Resten kan gå lite hur som helst.

yohio 1. YOHIO. Bra låt, snyggt framträdande. Sverige är ett jämställt land på många plan, det kan vi visa genom att skicka en pojke som ser ut som en söt tjej till finalen i ESC, tycker jag.

anton e 2. Anton Ewald. Grymt framträdande. Snygg dans, tuffa kläder, bra koreografi. Låten är också bra, lite tjatig men ”aaooh” räddar upp den. Eftersom han kommer från Andra chansen kommer han förmodligen inte att komma så här högt upp, men jag hoppas det!

robin 3. Robin Stjernberg. En låt som växer ju fler gånger man hör den. Kommer visserligen också från Andra chansen men kan ju göra en Alcazar.

STate-Of-Drama1 4. State of Drama. Snygg låt men känns mer som en radiolåt än som en mello-låt. Men ändå bra.

ulric5. Ulrik Munther. Nja, rätt poppis kille men not my cup of tea. Lite trist typ, men låten är okej.

david lindgren 6. David Lindgren. Många gillar honom och han har väl sin charm. Tur det när låten är så fruktansvärt tjatig.

sean banan 7. Sean Banan. Älskad och hatad. Men det är väl en harmlös och rolig kille. Roligast för barnen kanske. Och en rätt trallvänlig låt.

ravaillacz 8. Ravaillacz. Jag gillar dessa herrar! Men många andra retar sig på dem… Catchy och kul! Med en trallvänlig refräng… som sätter sig på huvudet!

ralf 9. Ralf Gyllenhammar. Kommer nog att få en betydligt bättre placering egentligen bara att det här inte är riktigt min smak. Fast det är trevligt med mycket brasor på scenen.

louise hoffsten 10. Louise Hoffsten. Kommer garanterat inte att komma sist egentligen. Enda tjejen i finalfältet så det är taskigt att tro att hon dessutom kommer att förlora. Men som sagt, i verkligheten gör hon säkert inte det, men jag tycker att det var ett alldeles för tråkigt bidrag. Verserna är riktigt okej, men refrängen är… tråkig. Och titeln låter som ett skämt.

4 tankar om “YOHIO vinner melodifestivalen 2013

  1. Den enda låt jag hört på radion är just den med JOHIO!!!! Och jag tror den vinner, oavsett hur de andra låter. Jag är sån som vägrar lyssna på låtarna före finalen. Ska kolla på TV:n imorgon …..jag kommer absolut att gnälla och kritisera 😉 Så om rätt låt ska vinna, så borde han vinna…JOHIO 🙂

  2. Ja, han kommer säkert att vinna. Jag tyckte mycket om Martin Rolinski också, ”In and out of love” men den kom ju inte till final! Synd!

  3. Nu har jag kollat på hela finalen och när jag hörde Robins låt, så var det ”kört” för min del. Helt klart bästa låten. Roligt att han vann också 🙂

  4. Ja, det var faktiskt kul att Robin vann! Jag gillar YOHIO:s låt bättre men You är också väldigt bra! Jag tyckte inte om den första gångerna jag såg den men nu tycker jag mer om den för varje gång jag hör den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s