Visst får man skratta åt pensionärer!

Har en kväll själv i soffan. Pappsen är iväg och Bäbisen sover.  Är mycket spänd på hur Bäbisen kommer att sova i natt! Han har vaknat vid fem på morgonen flera dagar så ikväll fick han gå och lägga sig drygt en timme senare än vanligt. Och så har han äntligen börjat dricka ur nappflaska så han ska få sörpla välling nästa gång han vill äta. Det sägs att barn sover gott på välling! (Jag skrev ju att han ofta inte vill amma alls på natten – det blev lite fel. Jag tänkte rätta till det men tyckte att det såg så fint ut att jag lät bli.)

Det är rätt lugnt och skönt att sitta framför tv:n med en kopp te. Råkade se lite av ”Pensionärsjävlar”. Inget jag tittat på förut men det var lite min humor. Det är alltid roligt med pensionärer som gör oväntade saker. Särskilt om de kör permobil.

Här är en sur tant!

Fast roligast tycker jag fortfarande att Jackass Old Man är.

Men nu är det dags att ta med sig nappflaskan och gå och sova. Håller tummarna för att få ta igen lite skönhetssömn! Natti natti!

5 tankar om “Visst får man skratta åt pensionärer!

  1. Åh du är så rolig 😉 Jag tyckte också att det lät fint och skönt att bäbisen inte oftast inte vill ammas alls på natten!!!! Hoppas du får sova skönt i natt iaf. P.S. Pensionärsjävlar….tänk om man kunde bli en sån, när man är ungefär 75 år…lite småjäklig 😉 Om man vågade 😉

  2. Han ville äta på natten fast han fick välling. Fast han sov till kvart över sju på morgonen! Jätteskönt!
    Ja, tänk om du blir sån. Haha 🙂

  3. Jag förstår att du inte ville ändra meningen där du skrivit att han oftast sov hela natten. Det var ju den finaste meningen i hela inlägget! Man kan ju på sätt o vis förstå alla familjelivsmammor som skriver att deras bebisar sover 12 h natt och vinkar vid 3 månaders ålder och kryper vid 4 månader. Det är väl en så stark önskan och så känns det nästan på riktigt om det står skrivet i text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s