Mitt välputsade kök

Det blir förstås bra i det nya huset. Här kommer vi att skapa många fina minnen tillsammans, jag och min lilla familj.

Det är skönt att vi är klara med det gamla huset, det har varit riktigt slitsamt att försöka hinna städa och fixa där samtidigt som vi packar upp och gör i ordning i nya huset. Och försöker leva vardagsliv med en Bäbis!

Jag hade trott att vi skulle ha det jättefint och tjusigt i köket så här i början. Istället har vi inte ens hunnit med att torka bort slipdammet från bänkarna innan vi spillt ner dem med pyttipanna och vällingpulver.

Jag som skulle köpa nya och fina handdukar att hänga i köket. Det hann jag aldrig, jag bara rev åt mig en gammal och hängde upp.

Så här vackert blev det.

20130329_102922

Men nu blir allt mycket bättre och enklare, när vi bara har ett hus att ägna oss åt.

Så vi säger ho-ho och tar nya tag efter nyår.

4 tankar om “Mitt välputsade kök

    • Tack! Jadå, det är fint! Är riktigt trött bara men det är man ju mest hela tiden som småbarnsmamma så det är nog rätt och riktigt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s