FÅR man klaga på värmen?

20140726-170328-61408767.jpg
Här i Sverige verkar det nästan inte så!

Vintern är så lång och sommaren alltid så efterlängtad att det nästan är tabu att klaga ens när det är värmebölja!

Säger man nåt om värmen gör man bäst i att inleda med att ”Man borde egentligen inte klaga men…” annars får man sig genast en uppläxning.

Men nu längtar i alla fall jag efter svalare temperaturer!

Vad tycker ni?

Är det okej att klaga på värmen?

10 tankar om “FÅR man klaga på värmen?

  1. Ja det får man. Det gör jag, men det tar emot. Man har längtat sååå efter denna värme och jag älskar den, men ibland kan det bli lite för varmt. Ungarna gnäller och inomhus är det jättestökigt för att man aldrig är inne och städar… En liten paus från värmen nån dag, så man hinner återhämta sig, sen får den gärna komma tillbaka. Men 25 grader räcker… 😊

    • Ja, man har ju längtat så efter sommaren men jag blir helt apatisk när det är så här varmt. Jag håller mig helst inomhus faktiskt… Hoppas på regn imorgon! 🙂

  2. Jaaaa! Det tycker jag att man får. När det är så varmt att man inte kan röra sig, när värmen tillslut kommer ifatt bebis så hon bara skriker i en timme, ja då är det enligt mig för varmt. Idag ska det visst bara bli 28 grader istället för 32 – men som jag längtat!

    • 28 grader… Det var också varmt! Får ge mig ut en sväng nu så jag kan vara inne sen med gott samvete då! Ja, det blir jobbigt för barnen i värmen! Jag är rädd att Barnet ska få solsting om vi är ute mitt i gassande solen. Det är svårt att hålla honom i skuggan! Hoppas ni får en bra dag!

  3. Javisst får man! Det finns vissa, som älskar värme, men dit hör inte jag. Lite lagom 20-23 räcker gott åt mig. 😉 Vad ska man annars gnälla på ? 😉 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s